Latin bites
Pronađeno 15 rezultata za tag „
novi meni
”
u srcu like
Nebo ima novi meni, u srcu Like predstavila ga je chefica Gabriela Filca
Gabriela Filca odrasla je u Lici gdje se i naučila živjeti u prirodi i s prirodom, što joj je danas inspiracija u kreac…
fino ljeto u gradu
Novi fantastični ljetni okusi Esplanadina Le Bistroa
Chefica Ana Grgić Tomić donosi fantastične ljetne okuse u novom jelovniku kultnog Esplanadina Le Bistroa - puno je povr…
vrhunsko iskustvo
U prekrasnoj Villi Rose na Koločepu chef Ivan Pažanin predstavio novi a la cart…
Ekskluzivno gurmansko iskustvo na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu Villi Rose, u kojoj je omiljeni splitski che…
novi meni
Slavni chef Bobo Cerea predstavlja novi meni u restoranu Miramare
Slavni chef Roberto Bobo Cerea, čiji obiteljski restoran je nositelj 3 Michelinove zvjezdice, u subotu 1. lipnja stiže …
novi meni
Nove gastro senzacije s potpisom Ane Grgić Tomić
Zagrebački restoran Zinfandel's sa svojom prekrasnom terasom Oleander i zadivljujućim pogledom na grad i ovog proljeća …
nova sezona
Pelegrini krenuo u novu sezonu snažnim okusima Šibenika i okolice
"Na novom meniju fokus smo stavili na drveće šibenskog kraja: bajam (badem), murva (dud), košćela koju negdje nazivaju …
u sezoni
Pod Zidom Bistro ima novi proljetni meni
Šparoge, medvjeđi luk, bob, kopriva, rabarbara…Tim Pod Zidom Bistroa u ponudu je uvrstio 5 novih jela inspiriranih sezo…
novi meni
Proljeće u Botanistu uz vrhunsku janjetinu i ostale specijalitete
Restoran Botanist predstavio je novi meni u kojem će se uskoro moći uživati i u njihovoj vrtnoj oazi. A može se kušati …
kultno mjesto za gurmane
Sezonsko i slasno - Le Bistro ima novi meni
Omiljeni Le Bistro, smješten u sklopu zagrebačkog hotela Esplanade, ima novi meni, a kreirala ga je chefica Esplanadine…
novi meni
Primamljivi okusi jeseni s potpisom Ane Grgić Tomić
Nadahnuta jeseni, Esplanadina chefica Ana Grgić Tomić u novom Zinfandel'sovu à la carte jelovniku donosi fantastične sp…
nova slasna sezona
Zagrebačka Eateria ima novi jesenski degustacijski meni
U restoranu Eateria koriste svježe lokalne namirnice, a novi degustacijski meni od 4, 6 ili 8 sljedova potpisuje chef V…
bitna promjena
Boogie Lab s menija izbacio losos i avokado, poslužuju samo lokalne namirnice!
Boogie Lab odlučio je biti vjeran ideju s kojom su početkom godine krenuli u posao te su s menija izbacili namirnice ko…
gastro noviteti