Najave 19. siječnja 2023.

Smjese za kolače s potpisom Dolly Parton pravi su hit!

Gotove smjese za kolače Dolly Parton
Gotove smjese za kolače Dolly Parton foto: Duncan Hines
gastro postao gastro.24sata.hr
Prošlogodišnja kolekcija gotovih smjesa, glazura i pribora za pečenje s potpisom Dolly Parton brzo se rasprodala, a u novoj su četiri gotove smjese - za cornbread, pogačice s mlaćenicom te čak dvije verzije browniesa

Najveća svjetska country zvijezda Dolly Parton dobro zna kako unovčiti svoju slavu. Tu je njezin tematski zabavni park Dollywood, ali i brojni proizvodi kojima je ova slavna raspjevana dama zaštitno lice. Kako je i sama velika ljubiteljica fine hrane i slastica, te kod kuće rado kuha, svoj brend odlučila je proširiti i na hranu.

 | Author: Duncan Hines Dolly Parton jako voli kuhati i peći kolače foto: Duncan Hines

Prije tri godine izdala je kuharicu s južnjačkim receptima "Dolly's Dixie Fixin's" koja je zabilježila sve rekorde prodaje, a prošle godine u suradnji s brendom Duncan Hines pokrenula je svoju prvu kolekciju proizvoda za pečenje kolača – gotovih mješavina za kolače (poput one za kolač od kokosa i banane), gotovih glazura za kolače te pribora za pečenje kolača. Proizvodi su se rasprodali u rekordnom roku, pa je početak ove godine Dolly poželjela obilježiti novom linijom proizvoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

U novoj liniji gotovih smjesa za pečenje dvije su slane poslastice – pravi južnjački cornbread te pogačice s mlaćenicom, ali i mješavine za dva omiljene slatke poslastice – obje za brownieje (karamel i fudge). Za kupce kompleta mješavina Dolly nudi i poklone – špatulu i kuhinjski krpu "What Dolly Would Do?" kao i kartice s receptima s brojnim idejama kako biti kreativan s ovim gotovim mješavinama za pečenje.

 

Možda vas zanima... Isprobaj ljutkaste pogačice sa sirom Recepti

 

"Oduvijek sam voljela kuhati, a odrastajući na američkom jugu zavoljela sam tradicionalnu južnjačku kuhinju, kakvu sam i jela u našem obiteljskom domu. Jako sam uzbuđena zbog predstavljanja ovih proizvoda i jedva čekam preko njih svoju publiku upoznati s južnjačkom kuhinjom", poručila je Dolly.

 | Author: Duncan Hines Smjesa za browniese s potpisom Dolly Parton foto: Duncan Hines

Ove mješavine iz Hrvatske se, na žalost, ne mogu naručiti, no sigurni smo da će zagriženi fanovi Dolly Parton naći načina da ih nabave... 

 

Možda vas zanima... Najsočniji čokoladni browniesi: Recept koji uvijek uspijeva! Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.