Najave 05. prosinca 2016.

Sparkling Christmas Menu u centru Zagreba

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Da pjenušac može biti inspiracija za kreiranje vrhunskog menija potvrđuju nam iz popularnog restorana Voncimer!

Posebno kreiran Voncimerov Sparkling Christmas Menu kreativnog chefa Kostiantyna Lukianenka inspiriran je pjenušcem Kabola Re.

Sparkling Christmas Menu može se kušati tijekom prosinca, sastoji se od predjela i glavnog jela uz kojeg se servira pjenušac KabolaRe.

 | Author: Promo foto: Promo

Svjež i lepršav pjenušac finog perlagea Kabola Re poslužuje se rashlađen temperaturi od 6 do 8°C. Koncept ovog blagdanskog mini menija izuzetno je kreativan, svjež i lagan, a istovremeno i kompleksan.

Predjelo je osvježavajuća blagdanska kombinacija koja se satoji od brzo kuhanih kozica i naranča s kruškom u Calvadosu, hrskavim kriškama komorača koje se nalaze pod želeom od pjenušca. Žele od pjenušca predjelu daje posebnu svježinu i elegantan izgled.

Glavno jelo Mini Sparkling Christmas Menua osvaja prije svega mirisom a potom kontrastom okusa koji su spojeni u pravu gastro harmoniju. Kratko pržene kozice black tiger i guščja jetra domiraju jelom a slijede ih okusi zelene jabuke u ginu, s umakom od voćnog pirea manga, limunske trave i korijandera.

Fine perlice dobro ohlađenog pjenušca Kabola Re zaokružuju ovaj meni koji poslovno ili privatno druženje u prosincu pretvara u gastronomski doživljaj. 

Što reći, nego, želite li vidjeti senzaciju na vašem tanjuru, uputite se u Voncimer!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.