Posebno kreiran Voncimerov Sparkling Christmas Menu kreativnog chefa Kostiantyna Lukianenka inspiriran je pjenušcem Kabola Re.
Sparkling Christmas Menu može se kušati tijekom prosinca, sastoji se od predjela i glavnog jela uz kojeg se servira pjenušac KabolaRe.
Svjež i lepršav pjenušac finog perlagea Kabola Re poslužuje se rashlađen temperaturi od 6 do 8°C. Koncept ovog blagdanskog mini menija izuzetno je kreativan, svjež i lagan, a istovremeno i kompleksan.
Predjelo je osvježavajuća blagdanska kombinacija koja se satoji od brzo kuhanih kozica i naranča s kruškom u Calvadosu, hrskavim kriškama komorača koje se nalaze pod želeom od pjenušca. Žele od pjenušca predjelu daje posebnu svježinu i elegantan izgled.
Glavno jelo Mini Sparkling Christmas Menua osvaja prije svega mirisom a potom kontrastom okusa koji su spojeni u pravu gastro harmoniju. Kratko pržene kozice black tiger i guščja jetra domiraju jelom a slijede ih okusi zelene jabuke u ginu, s umakom od voćnog pirea manga, limunske trave i korijandera.
Fine perlice dobro ohlađenog pjenušca Kabola Re zaokružuju ovaj meni koji poslovno ili privatno druženje u prosincu pretvara u gastronomski doživljaj.
Što reći, nego, želite li vidjeti senzaciju na vašem tanjuru, uputite se u Voncimer!