Najave 24. listopada 2023.

Što kad riba završi na torti?!

Riba na torti
Riba na torti - novi kulinarski show Nove TV foto: Nova TV
gastro postao gastro.24sata.hr
Uskoro na male ekrane Nove TV stiže nova kulinarska emisija "Riba na torti" u kojoj će se svaki tjedan za titulu najboljeg domaćina natjecati 5 poznatih osoba

Uskoro na Novu TV stiže nova kulinarska emisija "Riba na torti" u kojoj će se svaki tjedan 5 poznatih ličnosti natjecati za titulu najboljeg domaćina. Gledatelji će u ovom zabavnom showu imati prilike zaviriti u domove poznatih osoba i vidjeti ih u potpuno drugačijem izdanju, a na kraju svakog tjedna kandidat s najboljim domaćinskim vještinama bit će proglašen pobjednikom tjedna.

 | Author: Jonathan Borba/Pexels Još nije objavljeno koji su prvi sudionici novog showa foto: Jonathan Borba/Pexels

U svakoj epizodi jedna poznata osoba uhvatit će se kuhinjskih i domaćinskih dužnosti ne bi li preostalim kandidatima priredila najbolju moguću atmosferu za vrijeme zajedničkog druženja. Budući da nijedan od natjecatelja nije profesionalni kuhar, priprema nekoliko sljedova jela i blagovaonskog stola za dolazak poznatih gostiju često će rezultirati zabavnim i smiješnim trenucima kojima će gledatelji svjedočiti iz tjedna u tjedan.

 | Author: Ksenia Chernaya/Pexels Tko dolazi na večeru? foto: Ksenia Chernaya/Pexels

Kandidati će moći imati pomoćnika koji će sudjelovati u organizaciji večere, a kroz razgovor i druženje otkrit će i poneke nepoznate detalje iz svojih privatnih života. Da bi njihov zadatak u showu bio još malo zahtjevniji, svaki tjedan natjecatelji će imati različite izazove koji će im zakomplicirati snalaženje u kuhinji.

Tematski tjedni poput japanske kuhinje, ali i zabavni i neočekivani zapleti poput zamjene menija s drugim natjecateljem dodatno će potaknuti kandidate da pokažu svoju kreativnost, snalažljivost i mogućnost prilagodbe. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.