Najave 05. lipnja 2024.

U petak na PLACe market stiže i Noel i nosi štrukle!

Place Market Zagreb
PLACe Marketu na Dolcu ovog petka pridružuje se i Noel predvođen chefom Marijem Mandarićem
foto: Press
Od ovog petka na Dolcu u sklopu omiljenog PLACe marketa kuha i ekipa iz Noela, jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom

PLACe market, nacionalni projekt revitalizacije tržnica koji se od prošle godine održava svaki sunčani petak na tržnici Dolac u Zagrebu, djelomično i na Pazaru u Splitu te ove godine i u nekim drugim gradovima u pop-up izdanju, definitivno je street food događanje na kojem se kuha najozbiljnija hrana.

PLACe market Možda vas zanima... PLACe market na Dolcu počinje već ovog petka. Znamo tko će sve kuhati Najave

Place Market Zagreb | Author: Press PLACe market foto: Press

Omiljena gastro imena

Tako uz stalne izlagače poput SOI fusiona, Gastronomada, Al Dentea, Beštije, Rougemarina, ali vrhunskih malih restorančića s odličnim konceptima poput trattorije Gole, Vinkla, Arapere Maracay, Cunamija, Poke Pokea, Mlinčeka i francuskih Delicija Voila, Asuke, Darling&Shegrtsa, Meat the Kinga, Soul Fooda, ovdje kuhaju i chefovi poput Marija Mihelja, Marina Rendića, Christijana Misirače, Igora Gudca, Katarine Vrenc za Sopal, restorana Tač, a od ovog petka posjetitelji će moći uživati i u specijalitetima jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom - Noela.

Place Market Zagreb | Author: Press Chef Mario Mandarić foto: Press Place Market Zagreb | Author: Press Noel stiže na PLACe market foto: Press

Noel za petak najavljuje najfinije štrukle

Noel sa chefom Marijem Mandarićem tako će dodatno brojnim zagrebačkim turistima i domaćim posjetiteljima PLACe marketa donijeti dašak vrhunske gastronomije na street food način te se pridružiti chefovima i ugostiteljima koji iz petka u petak na Dolcu pokazuju da se i na ulici može vrhunski kuhati.

No ono vjerojatno najbitnije je što će chef Mandarić i Noel na Dolcu kuhati, tako ovaj petak dolaze s Noel zagorskim štruklama na svoj način te Bignetom s Lion's Mane punjenjem, a tu je i koktel koji se uklapa uz njihova jela, ali i uz vruće pred ljetne večeri.

Place Market Zagreb | Author: Press PLACe market foto: Press

Kao i ostali ugostitelji, i Noel će svoju ponudu mijenjati pa je logično PLACe market jednostavno posjećivati svaki petak kako ne bi nešto propustili.

Ovaj petak nas na PLACe Marketu na Dolcu, uz ugostitelje, cocktail bar, razne štandove s pićem, vinom i pjenušcem, čeka i dječja zona powered by Baby center u kojoj će roditelji moći ostaviti svoje klince animatoricama kako bi slobodno uživali u još jednoj nezaboravnoj vrućoj pred ljetnoj večeri na zagrebačkom Dolcu i PLACe marketu! Vidimo se!

place market split Možda vas zanima... PLACe Market napokon od sutra i na splitskom Pazaru Najave

Place Market Zagreb | Author: Press PLACe market foto: Press

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.