Najave 08. ožujka 2023.

U slastičarnici O'š kolač Tee Mamut na poseban način slave Dan žena

O'š kolač
Ponuda slastičarnice O'š kolač - nije se lako odlučiti foto: Instagram @oskolacpastry
gastro postao gastro.24sata.hr
Na kupnju 5 ili više kolača dama i gospoda samo danas imaju popust od 10%. No neće ti biti lako odabrati svoje favorite među njihovom bogatom ponudom

Omiljena splitska slastičarnica O'š kolač slastičarke Tee Mamut u povodu Dana žena danas ima posebnu akciju – popust od 10% na kupnju 5 ili više kolača! Popust nemaju samo dame, koje danas slave svoj dan, već i gospoda kako se ne bi osjećali zakinuti. "Drage naše šinjorine, a i šjori! Samo danas, 3. ožujka, pri kupovini 5 ili više kolača ostvarujete popust od 10% na cjelokupan iznos", poručili su na Instagramu.

Teško da ćeš se moći odlučiti za samo pet kolača jer tu su slavne torte ove splitske slastičarnice, kao što su Čikolata - s lješnjacima i mliječnom čokoladom, Šjor limun, prepoznatljiva Teina slastica s biskvitom od limuna i bijelom čokoladom, Torta o' sira – fini cheesecake, Baskijska torta od sira i druge torte, koje se sve mogu kupiti na komade. Također, u ponudi su i fini kolači Balotica – choux tijesto (ono za princes krafne) s kremom od lješnjaka i kremom od vanilije s praline pastom, Balotica pistacio-malina, Slatko o' mendula (bademi, maslac, jaja, šećer, kukuruzno brašno… i drugi slatki zalogaji.

 

Tea Mamut Možda vas zanima... Neodoljivi keksi na mašinu Tee Mamut Recepti

 

Prije nekoliko dana završili su s krafnama za ovu godinu, a Splićani su se u Teinoj slastičarnici sladili krafnama posebnih punjenja. Bila je tu ružičasta krafna Mimi s karameliziranom bijelom čokoladom, malinama i tostiranim bademima, potom krafna s punjenjem od pistacija i džemom od malina, ali i krafna vanilija-malina.

Okus štrudle od jabuka također su uspjeli prenijeti u krafnu s mucovado šećerom i cimetom, kremom od vanilije, posipom od šećera, prahom od jabuke i cimeta te čipsom od jabuke. Bila je u ponudi i odlična kombinacija vanilije i šljive, te krafna s pastom od karameliziranih lješnjaka.

 

Kolač od badema i rogača by Tea Mamut Možda vas zanima... Sočni kolač s rogačem po receptu Tee Mamut Recepti

 

Omiljena splitska slastičarnica poznata je i po desertima u staklenci, a nedavno su na višu razinu podigli svoj tiramisu – piškotama s kavom, amarettom i rumom te finoj kremi od mascarponea dodali su – 100% pastu od lješnjaka i čini se, dobili novi slatki hit!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.