Najave 24. rujna 2019.

Jesi li znala da u restoranu Vinodol možeš pojesti paški sir i meso s eko certifikatom?

Sanjin Kaštelan
gastro postao gastro.24sata.hr
Zagrebački restoran Vinodol organizirani je sustav s gotovo 100 zaposlenih, vlastitom mesnicom, pripremnicom za povrće te slastičarnicom i pekarnicom.

Tradiciji i individualnom pristupu svakoj namirnici su ostali vjerni, unatoč tome što su tehnike pripreme i izvedba progresivne.

 | Author: Sanjin Kaštelan Sanjin Kaštelan Ponajbolje od njihove ponude predstavili su i na „Vinodolovoj tržnici“. Okupljeni su tako uživali u jelima pripremljenima s proizvodima Vinodolovih suradnika. Riječ je Farmeraju, OPG-u Pećnik, OPG-u Oštarić koji se bave proizvodnjom paškog sira, mesnici Karnurić koja ima eko certifikat, vinariji i uljari Škregro, brandu Gir, tvrtci Buretić koja proizvodi suhomesnate proizvode i također ima eko certifikat, mljekari Latus, pršutani Smjeli, Adria Shell i obitelji Lenac koja se bavi uzgojem ovaca.

Sa svim navedenim proizvođačima Vinodol svakodnevno surađuju i njihove proizvode koriste u jelima na svom tjednom i alla carte jelovniku. Demonstirali su to i na „Vinodolovoj tržnici“, gdje su poslužili niz slanih zalogaja, inspiriranih lokalnim namirnicama. 

 | Author: Sanjin Kaštelan Sanjin Kaštelan  | Author: Sanjin Kaštelan Sanjin Kaštelan  | Author: Sanjin Kaštelan Sanjin Kaštelan  | Author: Sanjin Kaštelan Sanjin Kaštelan  | Author: Sanjin Kaštelan Sanjin Kaštelan

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.