vinodol Jesi li znala da u restoranu Vinodol možeš pojesti paški sir i meso s eko certi… Zagrebački restoran Vinodol organizirani je sustav s gotovo 100 zaposlenih, vlastitom mesnicom, pripremnicom za povrće … Najave
Vinodol Chef Josip Hauptfeld: Iz kuhinje najpopularnijeg zagrebačkog restorana Donosimo intervju s Josipom Hauptfeldom, chefom poznatog zagrebačkog restorana Vinodol, koji je u gastronomskom vodiču … Špajza
centar metropole Vinodol oduševio novim tradicijskim menijem! Lik i djelo Zdravka Tomšića po tko zna koji put došli su do izražaja s predstavljanjem menija od devet slijedova kojem … Recenzije
Vinodol predstavlja Dobro došli na nova vina Benvenuti! Albert i Nikola Benvenuti su ove srijede ponosno dočekali uzvanike kako bi im premijerno predstavili nove berbe svojih … Recenzije
Najbolja kombinacija Kako spojiti mladu pašku janjetinu i hrvatska vina Krenula je era mlade janjetine, a naš ju je odani hedonist i kolumnist Ivo Kozarčanin u ugodnome društvu spojio sa par … Kolumne
Gastro.hr Dalmatinska zagora u Vinodolu 10. i 11. ožujka u zagrebačkom restoranu Vinodol gostuje chef Zdravko Tomšić iz Drage di Lovrana te priprema poseban je…