Nakon što je prošle godine oduševio odličnom ponudom hrane, ali I opuštenom, neopterećujućom atmosferom, idućeg petka 12. travnja u 18 sati na zagrebački Dolac vraća se PLACe Market! Odlična je to vijest za sve ljubitelje fine hrane bez pretencioznosti, napravljene od vrhunskih lokalnih namirnica.
Također, u subotu 20. travnja održat će se i prvi ovogodišnji PLACe Market na splitskom Pazaru, s početkom u 16 sati. Druženje uz finu hranu na otvorenom, u prostoru omiljenih gradskih tržnica, u poslijepodnevnim i večernjim satima nastavlja se, kako javljaju organizatori, svakog sunčanog petka, odnosno subote sve do ljetne pauze.
Krenulo je odbrojavanje do PLACe marketa na Dolcu i Pazaru
"Odbrojavanje je krenulo. Nadamo se da se našim druženjima radujete kao I mi…", poručuju organizatori na društvenim mrežama PLACe Marketa gdje nas svakodnevno mame novim sočnim najavama omiljenog nam novog food eventa.
Prošle godine u Splitu su na PLACe Marketu kuhali Dvor i chef Hrvoje Zirojević, ZOI, Artičok, Šug i chef Duje Kanajet, Mazzgoon i chef Darko Ćuk, Kinoteka i chef Jurica Jantolek, eVala 1903 i chef Ivan Temšić, Uje, Galerija, Maka Maka, Ka Doma, Sexy Cow, The Daltonist…
Svi još pričaju o prefinom baby praščiću Marina Rendića
Na zagrebačkom Dolcu uživalo se pak u odličnoj ponudi Marina Rendića uime njegova Bistroa Apetit (još svi pričaju o njegovom predivnom baby praščiću!), Marija Mihelja, Katarine Vrenc iz Sopala, Ivane Bekavac, Christiana Misirače iz Nautic cluba Pojoda, Igora Gudca iz Brooma 44, Branka Kusovca iz Al Dentea, ali i ekipe Gastronomada, restorana Tač, Soi fusiona, Meat the Kinga, Vinkla, Bistroa Točkica, La Centrala, Poha, Proofa33, Boogie Laba, RougeMarina, Poke Pokea, Cunamija, slastičarnice Amelie, Ferdinand knedli, Cufte, Begs plant baseda, Bistroa Market i mnogih drugih.
Tko će se pak od navedenih, ali i novih imena, pridružiti ovogodišnjem PLACe Marketu još nije otkriveno, ali veselimo se novom izdanju omiljenog food marketa i želimo im ove godine puno sunčanih petaka i subota. Ne samo zbog njih, već i zbog nas gurmana! 😉