Najave 07. lipnja 2024.

Voliš prasetinu, pjenušce i sourdough kruh? Onda u četvrtak moraš u Maredo!

pretop
U četvrtak 13. lipnja u Maredu gostuje popularni Pretop iz Zemuna
foto: Press
Ekipa iz Pretopa hit zemunskog lokala i food koncepta idući tjedan,u četvrtak 13. lipnja, gostuje u Zagrebu na večeri Bread & Schwein & Champagne

Pečena svinjetina, pjenušci i sourdough kruh - kakve li kombinacije! Već idući tjedan, u četvrtak 13. lipnja, u ovoj kombinaciji uživat ćemo i u Zagrebu na Maredovoj terasi jer u goste im dolazi Pretop, poznati srpski koncept i lokal na Zemunskoj pijaci u Beogradu kojem popularnost raste iz dana u dan.

Kruh, svinjetina i pjenušac - može!

Maredo x Pretop, Bread & Schwein & Champagne na Maredovu terasu stiže u četvrtak 13. lipnja u 18 sati. Pripremite se za jedinstvenu gastronomsku večer jer Maredo i Pretop udružuju snage kako bi vam predstavili nezaboravno iskustvo Bread & Schwein & Champagne. Vinarija Dobra Berba nadopunit će večer svojim Piena pjenušcem koji će biti glavno osvježenje. 

pretop | Author: Press Bread & Schwein & Champagne foto: Press

Maredo je poznat po svojim vrhunskim specijalitetima s roštilja, dok je Pretop prepoznat po svojim inovativnim pristupima tradicionalnoj kuhinji. Zajedno su pripremili večer koja će vas povesti na kulinarsko putovanje kroz pažljivo odabrane delicije, savršeno uparene s najboljim šampanjcima.

pretop | Author: Press Pretop foto: Press pretop | Author: Press Pretop foto: Press

Meni od kojeg rastu zazubice

Za predjelo na meniju su kroketi od praseće glave s hrenom i umak mayo sriracha, dimljene svinjske uši glazirane u sweet chilly miso umaku te chicharrones, snack od hrskave svinjske kože. Za glavno jelo na meniju je praseće pečenje, sourdough kruh, sezonska salata, hren, pretop. Uz to, svaki gost dobiva i 2 čaše Piena pjenušca, a cijena je 50 eura po osobi.

Ovaj događaj nije samo prilika za uživanje u vrhunskoj hrani i piću, već i za druženje u opuštenoj i elegantnoj atmosferi Maredo terase, a mjesto je moguće rezervirati na broj +385 99 457 4000.

pretop | Author: Press Pretop foto: Press pretop | Author: Press Pretop foto: Press

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.