Najave 19. srpnja 2017.

Vrhunska vivo kvaliteta ponovno u Konzumu

foto: PR članak
gastro postao gastro.24sata.hr
Već treću godinu zaredom Konzum svojim kupcima omogućava kupnju luksuznih proizvoda vivo iz grupe Villeroy & Boch, a ovog puta donosi kolekciju vrhunskih noževa po 75 posto nižim cijenama

Novi Konzumov program nagrađivanja vjernosti ovaj put kupcima donosi mogućnost povoljne kupnje vrhunskih noževa vivo, brenda poznate grupacije Villeroy & Boch. Tako svi ljubitelji pripreme ukusnih i maštovitih obroka sad mogu obogatiti svoju kolekciju kuhinjskih pomagala noževima s potpisom koji je u cijelom svijetu sinonim za tradiciju, luksuz i vrhunsku kvalitetu, i to uz uštedu od čak 75 posto.

 | Author: PR članak foto: PR članak

Noževi vivo pružaju fantastičan doživljaj pripreme hrane zahvaljujući superiornoj funkcionalnosti u kombinaciji s minimalističkim dizajnom i modernim oblicima. U potpunosti su izrađeni od nehrđajućeg čelika, a osim što jamče optimalan kut rezanja i jednostavni su za korištenje, izgledaju odlično u svakoj kuhinji, pružajući vrhunske rezultate prilikom svake upotrebe.

 | Author: PR članak foto: PR članak

Sudjelovanjem u Konzumovom programu vjernosti kupci imaju mogućnost kupiti noževe vivo po 75 posto nižim cijenama, sakupljajući naljepnice za svakih potrošenih 25 kuna. Popust se ostvaruje već uz prikupljenih 20 naljepnica koje je potrebno zalijepiti na promotivni letak, a osim noževa kupcima su na raspolaganju i proizvodi iz popratnog programa, poput daske za rezanje od bambusa, oštrača noževa, bloka za spremanje noževa ili kuhinjskih škara.

Kako bi ovu ponudu učinio još pristupačnijom, Konzum svakom kupcu u letku daruje četiri naljepnice. Naljepnice za kupnju vivo noževa moguće je sakupljati do 15. listopada 2017., a kupnja noževa moguća je do 22. listopada.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.