17. listopada 2016.

Napeto: Koja torta s hrvatskim motivom će oduševiti Buddyja?

Valastro
foto: Marc Muller/DPA/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Natjecateljice se bore za ulazak u finale izbora za najbolju tortu s hrvatskim motivima. Pobjednika će u ponedjeljak u Zagrebu proglasiti 'kralj slastica' Buddy Valastro

Buddy Valastro u Zagreb stiže 17. listopada, neposredno pred premijeru nove sezone serije 'Šef slastičarnice' (Cake Boss), a veliko druženje s obožavateljima zakazano je za 18 sati u City Centeru one West.

Torta s Nikolom Teslom, 2Cellosima, hrvatskim kockicama i brojne druge kreativne ideje natjecateljica izbora za najljepšu tortu s hrvatskim motivima upoznat će kralja slastica koji će u ponedjeljak u Zagrebu proglasiti pobjednika.

Finalistice Mirjana i Jasmina nisu se nadale prolasku u top deset. Torta s kojom smo se prijavile imala je na sebi poznate Hrvate kao što je Tesla, a za izradu iste bila su nam potrebna dva dana - kažu ove slastičarke amaterke koje će Buddyja pokušati impresionirati svojom slatkom kreacijom.

Članica žirija Ana Marcelić jako je zadovoljna natjecateljicama i njihovim tortama.

- Stvarno su si dale trude i pazile su na svaki detalj. Svaka torta je posebna. Svaka čast! - rekla je i dodala kako im nije davala nikakve savijete jer, smatra, isti im nisu potrebni.

Ovo je prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj. Buddy u SAD-u uspješno vodi lanac slastičarnica Carlo's Bakery. U slastičarnici svog oca radio je od malih nogu, a zatim je uz pomoć obitelji stvorio pravo slatko carstvo. Diljem svijeta postao je poznat zahvaljujući seriji 'Cake Boss' (Šef slastičarnice) na TLC kanalu, koja prati rad njegovog tima u slastičarnici, ali i obiteljski život koji je Buddyju uvijek na prvom mjestu.

Nova sezona serije 'Šef slastičarnice' na programu je od 19. listopada, srijedom u 20 sati. Buddy se jako veseli dolasku u Hrvatsku, a još više prilici da upozna ljude koji ga gledaju i koje inspirira.

buddy | Author: Promo foto: Promo
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.