Native sadržaj Jesi li tim meso ili tim riba? 21. lipnja 2024.

DOĐI NA RADIONICU Sandra Rončević i Mile Butorac otkrit će ti tajne savršenog grilla!

gastro postao gastro.24sata.hr
Omiljeni Gastrolovci Sandra i Mile pokazat će ti sve tajne pripreme najboljeg roštilja!

Obožavate roštilj, ali se još niste odvažili sami ga pripremati? Ili ste možda majstori roštilja i želite usavršiti svoje znanje? Odlično, onda je ovo prava radionica za vas! Gastrolovci Sandra Rončević i Mile Butorac otkrit će vam sve tajne pripreme najfinijeg mesa i ribe na roštilju, a pokazat će vam i kako ih pravilno marinirati te kojim prilozima ih upotpuniti. U pripremi jela ćete sudjelovati i vi i tako kroz zabavu naučiti nešto novo, ali i uživati u prefinim zalogajima. 

 | Author: Pexels / Pixabay foto: Pexels / Pixabay

Gdje, kada i što pripremamo? 

Radionica će se održati u petak, 28. lipnja u 18 sati u omiljenom studiju Kotluša na adresi Petrinjska 83 u Zagrebu. Na vama je samo da ispunite anketu u nastavku, odaberete jeste li tim meso ili tim riba i napišete zašto. Najkreativnijih šest odgovora nagrađujemo, a na samoj radionici podijelit ćemo se u dva tima. Sandra će uz MEGGLE svom timu pokazati tajne pripreme ribe, a Mile će se udružiti sa Zvijezdom i biti zadužen za meso. Koji odličan način kako se zabaviti za kraj radnog tjedna!

Nagradni natječaj traje do 27. lipnja u 12 sati kada ćemo obavijestiti sretne dobitnice ili dobitnike. Zato brzo požurite i izaberite jesi li tim meso ili tim riba!

Fill out my online form.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.