Native sadržaj Za koji stol želiš sjesti? 26. travnja 2024.

Večera na kauču nikada nije bila ukusnija!

foto: Andrea Cukrov

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ništa nam nije draže od guštanja s dragim ljudima oko stola sa super hranom, a da se uz PIK guštati može bilo gdje pokazat će ti naši Gastrolovci!

Nakon napornog dana na poslu, sve što želimo je doći kući, odmoriti se od svega i uživati u finim zalogajima. Nekada je i samo kuhanje opuštanje, no nekada jednostavno nemamo energije posegnuti za kuhačom i stajati za štednjakom. U tom su trenutku najbolji izbor PIK naresci, a kuhinjski stol pada u zaborav jer naš stol postaje pladanj i kauč. 

Iako s PIK narescima, koje god izabrali, ne možemo pogriješiti, ponekad nam treba inspiracije kako od njih složiti najfiniju platu za večeru, a upravo će ti to pokazati Gastrolovka Andrea Cukrov, autorica bloga "Cukar". Andrea je uživanje u ležernoj večeri dovela do savršenstva, a kako uživati uz PIK možeš i ti, pogledaj u nastavku. Uživanje ne prestaje tu - posjeti naš microsite, dođi za stol i osvoji odličnu nagradu. 

Sastojci:

Priprema:

Sve fine PIK nareske posluži na omiljenom pladnju, ne zaboravi dodati nešto povrća poput rajčice ili svježih krastavaca, masline za malo svježine, a za potpuni užitak treba ti i nešto hrskavo poput grisina ili peciva iz omiljene pekarnice. Sve što preostaje je da se ispružiš na kauč, 'stol' s delicijama staviš u krilo i pritisneš play.

 | Author: Andrea Cukrov foto: Andrea Cukrov

 

Komentari 2
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 10:13 06. Svibanj 2024.

    bolje lagano

  • amando 10:11 06. Svibanj 2024.

    nikako iza 6 navecer