Nakon napornog dana na poslu, sve što želimo je doći kući, odmoriti se od svega i uživati u finim zalogajima. Nekada je i samo kuhanje opuštanje, no nekada jednostavno nemamo energije posegnuti za kuhačom i stajati za štednjakom. U tom su trenutku najbolji izbor PIK naresci, a kuhinjski stol pada u zaborav jer naš stol postaje pladanj i kauč.
Iako s PIK narescima, koje god izabrali, ne možemo pogriješiti, ponekad nam treba inspiracije kako od njih složiti najfiniju platu za večeru, a upravo će ti to pokazati Gastrolovka Andrea Cukrov, autorica bloga "Cukar". Andrea je uživanje u ležernoj večeri dovela do savršenstva, a kako uživati uz PIK možeš i ti, pogledaj u nastavku. Uživanje ne prestaje tu - posjeti naš microsite, dođi za stol i osvoji odličnu nagradu.
Sastojci:
- 1 pakiranje PIK Šunka fina
- 1 pakiranje PIK Mortadela s maslinama
- 1 pakiranje PIK Panona salame
- Rajčice, krastavci ili drugo povrće po izboru
- Masline
- Grisini ili pecivo po izboru
Priprema:
Sve fine PIK nareske posluži na omiljenom pladnju, ne zaboravi dodati nešto povrća poput rajčice ili svježih krastavaca, masline za malo svježine, a za potpuni užitak treba ti i nešto hrskavo poput grisina ili peciva iz omiljene pekarnice. Sve što preostaje je da se ispružiš na kauč, 'stol' s delicijama staviš u krilo i pritisneš play.