Mjesto na kojem možete uvijek naučiti nešto novo i uživati u pripremi ukusnih zalogaja na jedinstven način - Kuhaona i dalje nastavlja punom parom s radionicama kuhanja. Tako su i u travnju pripremili za svakog ponešto.
Od fuža do raviola uz predavača Berislava Lackovića ili meksičke kuhinje koju će prezentirati Dean Todorović do belgijskih pralina s Marcom Pauquetom... Kuhaona će i u travnju obuhvatiti sva lica gastronomije pa je na vama samo da odaberete u kojem području želite napredovati i s kojim specijalitetima želite iznenaditi prijatelje i obitelj.
Osim navedenih radionica u prostorima šarmantne Kuhaone moći ćete s Petrom Jelenić pripremati tiramisu, profiterole te croquembouche, Vid Nikolić će vam otkriti "Tajland na tanjuru", a Ivica Štruml će vam pokazati "Sva lica hobotnice". Za više informacija i raspored radionica kliknite ovdje.