20. studenoga 2015.

Ne zaboravite kušati novi okus najpoznatije hrvatske praline

Kraš
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Najpoznatija hrvatska pralina dobila je još jedan okus – Bajaderu Amarus

Bojana Gregorić Vejzović moderirala je predstavljanje nove Bajadere Amarus medijima u predivno uređenom Kraševom Choco Baru u Zagrebu. Uzvanici su imali jedinstvenu priliku od predstavnica Kraša saznati sve o vrhunskoj pralini koja je prvi put nakon 6 desetljeća postojanja dobila novu inačicu okusa. 

Uz predstavljanje kampanje, degustirana je nova Bajadera Amarus, a posebno za ovu priliku, majstori iz Choco bara pripremili su koktel s kombinacijom nougata u kojem su gosti uživali. Posebnost nove Bajadere Amarus je u raskošnom tamnom nougatu, obogaćenom komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima.

„Elegantna i profinjena pralina bogatog okusa Bajadera ima preko 60 godina dugu povijest, ispunjenu tradicijom vrhunske izrade i prepoznatljivom kvalitetom najboljih sastojaka. Prema ocjeni hrvatskih potrošača, Kraš je najbolji proizvođač slastica na tržištu, a njegov najpoznatiji brand – Bajadera, već godinama je najjača pralina. Upravo zbog naših kupaca odlučili smo obogatiti asortiman naših najjačih brandova, prvenstveno Bajadere i Dorine novim okusima.“ – izjavila je direktorica službe marketinga, Andreja Hanžek. Davnih 20-ih godina prošlog stoljeća Kraš je počeo s proizvodnjom raznovrsnih ručno rađenih nougat proizvoda iz kojih se razvila Bajadera koja 1954. postaje zaseban proizvod.

„Danas kada je proizvodni proces u potpunosti automatiziran, mi još uvijek s ponosom možemo tvrditi da je zadržana originalna receptura Bajadere s početka prošlog stoljeća. Na ovakvim temeljima, s posebnom pažnjom i stručnošću, razvijan je i novi okus Bajadere – Amarus koji na poseban način spaja Kraševu tradiciju, kvalitetu i iskustvo.“ – izjavila je Pamela Bolarić, brand managerica u Krašu. Osim raskošnog okusa, Bajadera Amarus dolazi u ekskluzivnom, luksuznom pakiranju elegantne kombinacije platinaste i crne boje te u dva izdanja: kutiji s metaliziranom navlakom i metaliziranoj vrećici koja svojim oblikom podsjeća na dijamant. Neponovljiva Bajadera Amarus savršen je odabir za originalan poklon koji će dodatno obogatiti nadolazeće vrijeme darivanja svojom jedinstvenom čarolijom vrhunskog užitka!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.