07. studenoga 2016.

Nešto potpuno drugačije: Pohani kiseli krastavci

pohani krastavci
foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Ukoliko još niste probali, svakako se upustite u pripremu ovog jela pa uživajte u novim okusima kiselih krastavaca.

Volimo ih na salatu, u namazima, punjenjima za meso, pa čak i u ponekom umaku. No jeste li znali da kiseli krastavci mogu biti sjajno glavno, povrtno jelo? Ubacite ih u smjesu koju ste pripremili od šalice brašna, šalice mlijeka, žličice praška za pecivo, malo crvene paprike i papra, dodajte jedno jaje i dobro pomiješajte. U drugoj posudi pripremite krušne mrvice. Kisele krastavce narežite na duguljačke ploške, ubacite u pripremljenu smjesu, a zatim u mrvice. Pržite u dubokom ulju pa uz fini umak navalite na sasvim nove okuse kiselih krastavaca.

Cijeli postupak pogledajte u videu.

Dobar tek! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.