I u travnju će biti prigode družiti se sa sjajnim timom predavača Kuhaone, kao i nekim novim licima bogatog kulinarskog znanja koji imaju što za reći i pokazati.
Ovoga mjeseca - subota je in.
U laganoj i opuštenoj atmosferi pripremat ćete jelovnike za subotnji ručak i nagraditi svoja istančana gurmanska nepca, naučiti pripremati različite vrste mesa, a zadnja subota u mjesecu nudi pravu britansku čajanku.
Uživat ćete u istraživanju okusa malezijske kuhinje i savladati tehnike pripreme sushija i dim suma. A u desertnom dijelu čekaju vas cheesecake, browniesi i fine karamele.
Odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i druženja.
Teme radionica u travnju
05.04.2016. Slastice na američki način – Predavač: Petra Jelenić
09.04.2016. Svi okusi mesa – Predavač: Marijana Zlomislić
16.04.2016. Ručak subotom – Predavač: Berislav Lacković
19.04.2016. Malezijska kuhinja – Predavač: Vid Nikolić
21.04.2016. Sushi – Predavač: Ivan Milas
23.04.2016. Ručak subotom – Predavač: Berislav Lacković
26.04.2016. Dim sum – Predavač: Vid Nikolić
28.04.2016. Toskanska kuhinja – Predavač: Gregorio Mannucci
30.04.2016. Čajanka s Monikom – Predavač: Monika Kos
Srdačno vas pozdravlja vaša Kuhaona!