29. travnja 2014.

Opojan spoj šampanjca i tartufa u Esplanadi

ana grgic.jpg
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Popularni Le Bistro hotela Esplanade u svom ugodnom i opuštenom ambijentu uz sezonsku à la carte ponudu, u periodu do 11. svibnja u suradnji s Miva d.o.o., priprema za svoje goste poseban gurmanski užitak – sljubljivanje opojnih proljetnih tartufa s vrhunskim šampanjcima Veuve Clicquot.

Prepoznatljiva žuta boja glasovitog francuskog šampanjca Veuve Clicquot na neko će vrijeme osvježiti šarmantni ambijent Le Bistroa. "Francuski štih ovog popularnog mjesta u kombinaciji s kreacijama mlade i simpatične šefice kuhinje, Ane Grgić izvrsno se uklapa u priču Veuve Clicquot šampanjca", istaknula je Jasna Mohor, direktorica marketinga iz tvrtke Miva d.o.o. ekskluzivnog zastupnika ovih pića za Hrvatsku.

Kušajući šampanjce, za tu prigodu, Ana Grgić, šefica kuhinje kreirala je primamljiv jelovnik na kojemu će se naći neodoljive delicije s afrodizijačkim svojstvima tartufa poput mini biftek tartara s listićima tartufa, kremastog rižota s tartufima, lagano pečene guščje jetre sa salatom od jagoda, celera i tartufa te neodoljivih pečenih školjki sv. Jakova s mousseom od tartufa. Veuve Clicquot šampanjci izvrsno oplemenjuju slastice, pa se nikako ne smije propustiti topli čokoladni kolač s umakom od tartufa i vanilije ili lagani proljetni mille-feuille s malinama.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.