Pripreme za slavlje Godini na izmaku nazdravljamo uz nove trendy koktele Upoznaj nove koktele: Gin Crusta, Champagne Picasso i St. Clement. Jedan je s ginom, neizbježnim sastojkom, drugi sa ša… Recepti
odbrojavamo! Mimosa – idealan koktel za novogodišnju proslavu Okupi društvo i nazdravite 2022. godini mimosom Recepti
Champagne cocktails Top 5 champagne koktela Ante Carića Naš suradnik Ante Carić donosi ti pet najboljih champagne koktela te će te upoznati s porijeklom ovih opojnih napitaka Kolumne
osvježenje! Rashladite se sa stilom: Koktel od pjenušca i lubenice Elegantno ljeto piće sa slatkom lubenicom i hladnim pjenušcem - bolje ne može. Recepti
Zinfandel's Oda francuskoj kuhinji uz gala večeru Goût de/Good France Već tradicionalno, petu godinu zaredom restoran Zinfandel's u suradnji s Francuskim institutom i Veleposlanstvom Francu… Najave
VINOLOG Predstavljeni šampanjci Charles Collin prošlog je petka u zagrebačkom restoranu Baltazar predstavljen je bogat opus šampanjaca šampanjske kuće Charles Collin. Špajza
OKUS DIJAMANTA Za nedjelju: Šampanjac od skoro 2 milijuna dolara Poznato je da je šampanjac skupo piće, no jedan je proizvođač otišao korak dalje i proizveo bocu vrijednu 1,8 milijuna … Špajza
Kakva uvertira! Salon pjenušavih vina u Dežman Mini Baru U susret 2. Salonu pjenušavih vina Zagrebu (2. veljače 2018.), sa željom da se pokaže kako se pjenušci vole s finim zal… Najave
živjeliiii! Pjenušac i hrana - izvrstan su par Uz nekoliko praktičnih savjeta odaberite pravi pješunac za svaku priliku Špajza
Najava! Uskoro: 2. Salon pjenušavih vina u Zagrebu Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, organizatori vas s ponosom i neskrivenim zadovoljstvom pozivaju na 2. Salon pjenušavih … Najave
Mjehurići su zakon! Sva su dobra vina seksi, a pjenušava posebno... Tko je jednom ljetnu zoru dočekao na plaži u intimnom društvu, nikad to neće zaboraviti. A ako se pritom krijepio dobri… Kolumne
Piknik u Svemiru Istarski teran leti na Mjesec u društvu bureka i piva Nakon pjesme Miše Kovača, na Mjesec će sletjeti i domaće vino vrhunske kvalitete - istarski teran Špajza
50 A Burger Danas u Zg: Otvorenje burger & champagne bara! Nakon što im je to pošlo za rukom na Hvaru, mlada i poduzetna ekipa otvara svoj više nego zanimljiv bar. Kako se slažu … Najave
taj divan okus... Nećete vjerovati gdje se popije najviše viskija na svijetu Iako je popularan u cijelom svijetu, u jednoj zemlji popiju ga najviše! Špajza
kakva ideja! Zašto ručak ne biste pojeli pod vodom! Belgija ima pravi hit među restoranima - restoran 5 metara ispod vode! Špajza
Novi okusi Gozba vikendom: Krem juha od jabuka i šampanjca Neobičan spoj koji će oduševiti i najzahtjevnije rezultirat će finom, toplom i aromatičnom juhom. Recepti
Francuski chef Uspješno gostovanje poznatog Lionela Levyja! Ovih dana Zagreb je posjetio jedan od najcjenjenijih francuskih chefova, nositelj Michelinove zvjezdice i chef kuhinje … Špajza
Gastro.hr Gala šampanjska večera uz vrhunski gastronomski duo chefova Lionela Levyja & An… Zagrebačku gastro scenu u četvrtak, 3. studenoga 2016., u otmjenom ambijentu restorana Zinfandel's očekuje neodoljiva g…
Gastro.hr Ultimativni retro šik Veuve Clicquot Pop-Up bar na Oleander terasi Nakon New Yorka, Sidneyja, San Francisca i Las Vegasa, retro šik Veuve Clicquot Pop-Up bar na kotačima ponovno je osvan… Špajza
Gastro.hr Kokteli sa šampanjcem Kod koktela sa šampanjcem ne smije biti previše sastojaka kako bi piće bilo lagano i prozračno. Posljednjih godina pose…