18. ožujka 2015.

Pogledajte što smo pripremili na uskrsnoj radionici

PINCAonica
1/17
foto: Davor Višnjić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Odlično smo se zabavili u Miele centru i fino najeli omiljene nam pince

Potraga za savršenom pincom odnosno sirnicom nastavila se na radionici kuhanja - PINCAonici koja se održala u Miele Centru i sa zadovoljstvom možemo objaviti da se tu i zaustavila. Naime, naši blogeri Anja Bajt i Darko Kontin te chef Saša Polojac pripremili su našim čitateljima svoje verzije slatkog uskrsnog kruha čije nam arome, mirisi i okusi još uvijek zaokupljaju misli i potiču nas na razmišljanje koja je od tri pince bila najbolja. I s danom odmaka ne možemo se odlučiti za favorita pa ćemo prepustiti vama da uz recepte naših vrijednih predavača na radionici prosudite koja vam pinca najviše odgovara.

Na PINCAOnici čitatelji su mogli čuti mnogo trikova za idealnu pincu, a jedan od tajni sigurno je priprema tijesta koja je prošla bez velikih muka zahvaljujući Di-go kvascu i našim vještim predavačima. Posebnu ulogu odigrao je novi Di-go kvasac za kolače koji je posebno namijenjen slasticama. Kvasac za kolače brže će dići tijesto od "običnog" i zato preporučujemo njegovo korištenje za slatka tijesta. Proučite recepte, nešto dodajte ili oduzmite, ovisno o vašem ukusu i uživajte uskrsnim blagdanima uz slatka iznenađenja iz vruće pećnice koja su sa svima rado podijelili naši suradnici Anja, Darko i Saša.

Anjina pinca

Darkova pinca

Sašina pinca

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.