26. listopada 2016.

Pohani kolutići luka u pivskoj smjesi po receptu Marthe Stewart

Pohani kolutići luka
1/2
foto: Screenshot YouTube
gastro postao gastro.24sata.hr
Kolutići luka prženi u dubokom ulju genijalna su grickalica uz omiljeno piće

Martha Stewart savjetuje da kupite slatki bijeli luk koji ćete nakon rezanja na kolutiće uroniti u posudu s ledom. U smjesu za pohanje stavite jednu šalicu brašna, prstohvat praška za pecivo, soli i papra te dodajte šalicu pive i žlicu hladne vode. U drugu posudu stavite šalicu brašna te prije pohanja kolutiće prvo uronite u brašno pa u smjesu sa pivom.

Dobit ćete zlaćane hrskave i sočne kolutiće od luka koje možete poslužiti kao samostalnu grickalicu ili kao prilog domaćim hamburgerima. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.