01. prosinca 2014.

Postanite bloger Gastro.hr-a

Natječaj za nove blogere
foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr

Napokon je došlo vrijeme da opet proširimo našu blogersku zajednicu kulinarskim kreativcima koji s kuhačom u jednoj i fotoaparatom u drugoj ruci stvaraju jedinstvene kreacije koje nam otvaraju apetit i inspiriraju nas da kuhamo i otkrivamo nova jela svaki dan.  

Ako volite kuhati i pisati te snimati sve što pripremite onda je naš portal pravo mjesto za vas. Jednostavnom prijavom pridružite se ostalim blogerima iz naše Gastrosfere i postanite dio opuštene ekipe čije objave čitatelji s nestrpljenjem očekuju. Ako još slučajno niste upoznati s našim blogerima, kliknite ovdje i pogledajte koje su nam sve divne specijalitete do sada "skuhali".  

Dakle, sve što trebate napraviti je proći nekoliko jednostavnih koraka za prijavu, a mi ćemo odabrati one blogere za koje mislimo da će se najbolje uklopiti u našu čitanu rubriku. Listajte kuharice, pretražujte blogove i inspirirajte se za najslađi zadatak - postanite bloger Gastro.hr-a. Sretno!

Našem portalu možete se pridružiti na sljedeći način:

1. Pošaljite nam vaša  tri recepta   - jedan za slano jelo, jedan za slatko i jedan za blagdansko jelo po vašem izboru. Sva jela moraju biti vaših ruku i kuhača djelo. 

2. Uz svako jelo pošaljite i barem jednu autorsku fotografiju istog (visoke rezolucije). 

3. Napišite  motivacijsko pismo i nekoliko rečenica o sebi,  gdje ćete pojasniti zašto želite postati dio našeg portala. 

4. Pridodajte linkove na svoj blog ili Facebook stranicu na kojoj objavljujete recepte i fotografije jela (ako ih već imate). 

5. Recepte, fotografije, motivacijsko pismo i linkove pošaljite na e-mail adresu gastro@gastro.24sata.hr.  Dio  Gastrosfere možete postati ako već imate svoj blog, no to nije presudno, dovoljno je i da imate samo Facebook stranicu, a možete i sa svojim prvim objavama početi baš na portalu Gastro.hr. Natječaj je otvoren cijeli prosinac pa uživajte u kuhanju i hrani te podijelite svoju ljubav i zanos s našim čitateljima.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.