05. rujna 2016.

Povodom 3. rođendana restoran Bicko organizira "Igre gladi" - veliku roštiljadu na kraju grada!

Bicko
foto: Julio Frangen
gastro postao gastro.24sata.hr
U subotu 10. rujna 2016. u restoranu Bicko, povodom trećeg rođendana lokala održat će se velika roštiljada zanimljivog imena 2. Igre gladi by Bicko - sa čak 11 izvrsnih ekipa.
Povodom 3. rođendana restorana Bicko, vlasnica Sandra Evačić i prijatelji organiziraju najbolje natjecanje u roštilju dosada - sa čak 11 izvrsnih ekipa. Uz samo natjecanje u spravljanju jela s roštilja i zabavni program koji vodi popularni TV i radijski voditelj Davor Dretar Drele, posjetitelje očekuju zanimljive IGRE GLADI, igra s nagradnim pitanjem - i još poneko iznenađenje.
Bicko | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen
Svoje sudjelovanje potvrdilo je ukupno 11 ekipa – pobjednice Xenine ratnice čekaju 5 polufinalista koji će biti izabrani između sljedećih „izazivačkih“ ekipa: Sto tona, KUD Vinko Pintarić, HR2, KKK Fortis, Grill team, NK BLATO, BBB Travno, Caffe bar Sunce, Kalinke team, Iron Ghost team. 
Natjecatelji spravljaju zadana jela na roštilju koja će u subotu ocijeniti stručna komisija u sastavu: Domagoj Jakopović Ribafish, pivski sommelier i ćevapolog, masterchefovi Časlav Matijević i Robert Slogar, Nada Vejić, vlasnica poznate pečenjarnice Kraljice te predstavnik posjetitelja. Od 10 izazivača, koji će peći roštilj od 12h, komisija će izabrati 5 polufinalista koja će se natjecati u finalu, istoga dana od 16h. Pobjednike očekuju vrijedne nagrade. Ulaz posjetiteljima je besplatan, a cijene već nadaleko poznatih specijaliteta restorana Bicko (ćevapi, svinjska vratina, svinjska i juneća rebarca, čobanac, špek fileki), u kojem bi baš svatko rado - gricko, bit će izuzetno povoljne – za sve posjetitelje. 
Očekuje se velik broj posjetitelja - uz red zabave, red glazbe i red roštilja - uz mnoge poznate osobe iz javnoga života - u samim natjecateljskim ekipama, ali i među navijačima.
 
Bicko | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

Velika atrakcija ove roštiljade su upravo igre gladi organizirane za – posjetitelje, „Igre gladi za dame“ i „Igre gladi“ za gospodu.

Dame i i gospoda natjecat će se u igrama koje će biti tematski vezane uz iznimno ukusnu gastro ponudu restorana Bicko, i to u 14h30 i u 17h.

Bicko | Author: Julio Frangen foto: Julio Frangen

Rezervirajte subotu 10. rujna od 11 - 24h za veliko natjecanje u roštilju i – za gurmanske igre na Bickov način. Jer ... najbolja je roštiljada - na kraju grada.

Više o gastro ponudi Bicka pogledajte na http://www.bicko.hr/

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.