20. svibnja 2016.

Pratite ove savjete i postanite majstor u kuhanju

kakao cili
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Uz ove savjete i trikove postat ćete mastor u kuhanju

Banana i jabuka za mekše pečenje

U posudu s pečenjem stavite zrelu, oguljenu bananu. Tako će meso biti mekše, a kako bi bilo sočnije, ubacite i jabuku narezanu na kockice.

sir | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Sir premazan maslacem dulje ostaje svjež

Kako bi polutvrdi sir dulje ostao svjež i bez pljesni, poslužite se maslacem. Svježe odrezani kraj premažite slojem maslaca i zamotajte u plastičnu foliju.

Kakao i čili odlično se nadopunjuju

Kad pripremate vrlo ljuto jelo s čilijem u prahu ili pikantnim papričicama, prije kuhanja dodajte pola žličice kakaa u prahu koji će pružiti finu aromu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.