07. listopada 2016.

Prijavite se i vi: Buddy Valastro dolazi u Hrvatsku izabrati našu najljepšu tortu!

Valastro
foto: Marc Muller/DPA/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Jedan od najpoznatijih svjetskih slastičara Buddy Valastro, posjetit će Hrvatsku 17. i 18. listopada. Ovaj širom svijeta omiljen Cake Boss, odnosno Chef slastičarnice s popularnog TLC-ja, sudjelovat će u izboru najljepše torte s hrvatskim motivima!

Želite li i vi upoznati Chefa Valastra, 17. i 18. listopada, to ćete najlakše učiniti tako da se prijavite na natjecanje i to na stranici Buddydolazi.hr - zaključno do 9. listopada.

Buddy Valastro inače u SAD-u uspješno vodi lanac slastičarnica Carlo's Bakery. U slastičarnici svog oca radio je od malih nogu, a zatim je uz pomoć svoje obitelji stvorio pravo carstvo.

Valastro | Author: 24sata foto: 24sata

Diljem svijeta postao je poznat zahvaljujući seriji Cake Boss (Šef slastičarnice) na kanalu TLC, koja prati rad njegovog tima u slastičarnici, ali i obiteljski život koji je Buddyju uvijek na prvom mjestu.

Nova sezona serije Šef slastičarnice na programu je od 19. listopada, srijedom u 20 sati.

Ovo je prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj, na što on kaže da ga to jako veseli ponajviše zbog prilike da upozna ljude koji ga gledaju i koje inspirira.

Natjecanje ima 3 faze, a prijave su moguće do 9. listopada. Kako bi se priključili natjecanju, sudionici moraju postaviti fotografiju ili video torte koju su napravili na www.buddydolazi.hr u skladu s pravilima.

Najboljih 10 prijava natjecat će se javno za ulazak u finale, a pobjedničku tortu će proglasiti Buddy Valastro 17. listopada u City Centeru one West.

Detalji natječaja i prijave saznajte na ovom linku, uzmite kuhače i posude i krenite raditi najbolju hrvatsku tortu! Držimo vam palčeve...

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.