21. svibnja 2015.

Prijavite se na malu radionicu velikih burgera

Burgeri
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Bliži nam se međunarodni dan jednog od najomiljenijih jela - hamburgera, a mi vam pripremamo malu radionicu najslasnijih pljeskavica

Konačno je došlo vrijeme je za novu Gastro.hr radionicu u Miele Centru. Dobro uštimani tim Sandre Rončević i Darka Kontina, vođen chefom Sašom Polojcem pripremat će najsočniju pljeskavicu, domaća hambi peciva i zanimljive umake. Kako nam se bliži međunarodni dan hamburgera, a Hrvatskom vlada prava hambi renesansa, temu nove kulinarske radionice nije bilo teško odabrati. Jednostavnog naziva "Mala radionica velikih burgera" koja će se održati u četvrtak, 28. svibnja od 18 do 21 sat, naučit će vas sve o prepoznavanju kvalitetnog mesa za pljeskavicu, donijeti savršene recepte za hamburgere, a domaća peciva ćete nakon Sandrine edukacije mijesiti kao od šale. Naš bloger Darko Kontin, suradnik portala Volim meso, jedva je dočekao da pokaže mesno majstorstvo našim čitateljima, tako da smo sigurni da ćete s ove radionice otići punog trbuha i novih ideja.

Sve što trebate je u komentaru odgovoriti na nagradno pitanje "Koji je vaš omiljeni dodatak hamburgeru?" jer dijelimo 5 x 2 mjesta na radionici. Prijave traju do utorka 26. svibnja, a dobitnike ćemo objaviti 27. svibnja ujutro. Uz finu hranu i druženje, očekuje vas i Pik poklon paket bez čijeg mesa ne bi bilo finih hamburgera. Priprema savršenog burgera oduvijek je bila poseban izazov kulinarskih majstora, no jednako tako i ljubitelja ove izvrsne mesne delicije koji ih s mnogo ljubavi spravljaju kod kuće. Uz dobru volju i kvalitetan recept, uspjeh neće izostati odaberete li PIK mljeveno meso.

Pik mljeveno meso | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Jedina odluka koju trebate donijeti da bi pripremili izvrstan burger je izbor između široke palete PIK pakiranog mljevenog mesa - junećeg, svinjećeg ili miješanog mljevenog mesa ili pak onog s 50 posto manje masnoće, koji ponosno nose oznaku Meso hrvatskih farmi što jamči da je meso domaćeg podrijetla. S PIK pakiranim mljevenim mesom, garantirane kvalitete i kontrolirane sljedivosti, ne morate brinuti što uistinu jedete, jer je načinjeno od cijelih komada mesa, uzgojenog isključivo na hrvatskim farmama, uvijek standardne i do detalja provjerene kvalitete. 

Miele Centar | Author: Promo foto: Promo

U srcu Miele Center smještena je aktivna kuhinja sa potpuno funkcionalnim Miele uređajima. Vrata Miele kulinarskih radionica su otvorena svima koji žele naučiti pripremati i stvarati rapsodiju okusa i mirisa. Jedinstvena prilika da krenete od početka ili da usavršite svoje kulinarsko umijeće te zadivite ukućane, prijatelje i goste pripremom savršenog obroka. U Miele školi kuhanja možete odabrati savršeni spoj radionica koje najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama. Počevši od samih osnova tehnike i obrade namirnica ili raznih tematskih cjelina, izaberite svjetsku kuhinju koju ste oduvijek željeli posjetiti. Obećajemo vam ugodan prostor, dobro društvo i najfinije hamburgere za degustiranje! 

Najsočnije hamburgere s nama i svojom pratnjom će kušati i pripremati: Saharun, MassaMogila, Roman17, redina, veckyb. Vidimo se!

Komentari 38
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dre8 15:57 26. Svibanj 2015.

    Oh pa to je barem lako reći... domaća pečena panceta... jer špeksy burger je vrh! :-)

  • Avatar peky01
    peky01 15:39 26. Svibanj 2015.

    umak od senfa i meda sa puno luka!! :)

  • AnaLu 15:14 26. Svibanj 2015.

    Ljubicasti luk u jabucnom octu