I dok stišavamo dojmove, želimo naglasiti da je ono što su u zagrebu bile Duksa i Karijola, zatim O'Hara, pa Papavero, sada opasno napada Franko's u blizini Autobusnog kolodvora i Zavrtnice.
Ozbiljna pizza brutalnog, elastičnog tijesta, uzorka poput tajica Alke Vuice i fantastičnog nadjeva, miksa najboljih hrvatskih i talijanskih namirnica.
Cijena jest visoka, ali namirnice su stvarno sam vrh, dok je uparivanje s koktelima, vinima i pivima među najboljima, ako ne i najbolje u gradu - svaka čast. Naravno, obratite pažnju na visokokvalitetnu peć u kojoj se pizze peku na temperaturama većim od 500 stupnjeva Celzijusa!
Za kraj - deserti velikog Roberta Hromalića! Ako vam je dečko zaboravio na godišnjicu, znate gdje ga trebate voditi!
Za kraj, upitali smo pizaiolla Borisa Ivaškovića da nam kaže koja je tajna najboljih pizza: