Recenzije 26. travnja 2023.

Kako postići hrskavost bez prženja u dubokom ulju

foto: Hisense
gastro postao gastro.24sata.hr
Friteze na vrući zrak su trenutno među najpopularnijim malim kućanskim uređajima. Prže hranu pomoću kruženja vrućeg zraka oko hrane. To daje hrskav premaz bez potrebe za prženjem u dubokom ulju. Zaslužuje li friteza mjesto u vašoj kuhinji?

Čak i ako se inače odlučujete za zdravije načine kuhanja kao što su pečenje, kuhanje na pari ili pirjanje, ne možete poreći da je hrskavost pržene hrane ponekad ono za čim žudite. Savršena hrskavost bez straha od previše masnoće ili grižnje savjesti zbog kalorija sada je moguća uz korištenje Hisense friteze na vrući zrak. Osim prženja, ovaj svestrani kuhinjski pomoćnik može se koristiti i za pečenje slatkih deserata poput muffina, kolača ili čak za pečenje različitih orašastih plodova.

Friteze na vrući zrak kuhaju pomoću konvekcijskog grijanja: kruženje vrućeg zraka oko hrane. To je kao da koristite postavke s ventilatorom na svojoj pećnici, ali u kompaktnijem obliku. Drugim riječima, friteza će pružiti okus i teksturu pržene ili pečene hrane, a da u priprema uopće ne morate koristiti ulje ili druge masnoće.

 | Author: Hisense foto: Hisense

Druga velika prednost friteze na zrak je to što nije potrebno prethodno zagrijavanje. To znači značajnu uštedu novca i vremena. Friteze troše daleko manje energije od pećnica. Neki izvještaji navode da s fritezom trošite 50% manje energije u usporedbi s pečenjem u običnoj pećnici.

Hisense friteza na vrući zrak HAF2900D jednostavna je i laka za uporabu, a istovremeno daje izvrsne rezultate. Friteza ima čak dvije košare za prženje te 8 unaprijed postavljenih programa uključujući programe kao što su programi za pomfrit, kolač, odrezak, batake i pileća krilca. Ručne postavke vremena i temperature omogućuju vam da prilagodite svoje iskustvo kuhanja odabirom temperature u rasponu od 80 ℃ do 200 ℃ i postavljanjem mjerača vremena na vrijeme do 60 minuta. Proces kuhanja/prženja možete jednostavno pratiti preko LED zaslona s upravljačkom pločom osjetljivom na dodir. Povišene i perforirane ladice za prženje unutar svake košare za prženje s neprijanjajućim premazom omogućuju napredan protok zraka. Hisense friteza na vrući zrak izrađena je od najboljih materijala koji se lako čiste i održavaju. Obrišite košare mekom krpom nakon svake upotrebe kako biste svaki put dobili najbolju mirisnu i ukusnu hranu. Miris pržene hrane neće se zadržavati u vašem domu kao što je slučaj kada koristite običnu fritezu ili tavu.

 | Author: Hisense foto: Hisense

Hisense friteza na vrući zrak zaslužuje mjesto u vašoj kuhinji, uštedjet će vam novac (ulje i energiju) i vrijeme, a istovremeno će vam pružiti ukusnu i zdraviju hranu!

U razdoblju od 24.04. do 04.06.2023. Hisense će kupcima koji registriraju svoju kupnju malih kućanskih uređaja na koje se promocija odnosi, izvršiti povrat novca u iznosu od 20 € do 50 € (ovisno o modelu uređaja) u roku od 30 dana po završetku registracije.