Recenzije 29. svibnja 2024.

Među prvima smo kušali novi King u čaši! Malo je reći da smo oduševljeni...

King u čaši
King Majestic u čaši
foto: Press
Već dobro poznati sladoledi na štapiću - King Majestic, King Obsession i King Supreme - dobili su svoju još raskošniju verziju u čaši, s novim slojevima dodatnih okusa

Definitivno imamo najbolji posao na svijetu... Jedemo, pijemo, putujemo, uživamo.... i pišemo o tome. No jučer smo upoznali još ljudi s najboljim poslom na svijet! Naime, postoje dame (i to kod nas, u Ledu) kojima je posao jesti sladoled! One svakodnevno osmišljavaju i isprobavaju nove okuse, analiziraju ih, poboljšavaju...

Dobili smo priliku nakratko uživjeti se u njihovu ulogu. I možemo kazati kako nam je ovo iskustvo bilo baš - kraljevsko! Kad saznaš da ćeš među prvima probati novi sladoled (nakon toga kažu ti da je riječ o 3 nova sladoleda!), ni povez na očima, namijenjen tome da te još više iznenade novim okusima, nije nikakav problem...

Naime, Ledo premium sladoled na štapiću, kultni King, dobio je u svojoj obitelji 3 nova člana koji će sigurno oduševiti ljubitelje vrhunskog sladoleda. Među prvima smo ih imali priliku probali i ukratko ćemo vam opisati svoje iskustvo, a potom slijede i stručne informacije o ova 3 nova proizvoda.

King u čaši | Author: Press King in Layers foto: Press

Prvo smo kušali sladoled s aromama cheesecakea, borovnica, bijele čokolade... a osjetili smo i hrskave kuglice. Naravno, bila je riječ o novoj verziji u čaši Kinga Majestic. Ima tu i dodatnih slojeva koje Majestic na štapiću nema, ali pustit ćemo vas da ih sami otkrijete.

Sljedeći smo kušali apsolutno čokoladni, baršunasti King Obsession (čokolada, bijela čokolada, kakao umak...). A za kraj stigao je raskošan King Supreme s divnom slanom karamelom, hrskavim slojem keksa, makadamija orasima...

Teško je sada reći koji nam se od 3 kušana Kinga najviše svidio, no za sada u blagom je vodstvu Supreme zahvaljujući ne preslatkom, a tako ukusnom karamelu.

King u čaši | Author: Press King in Layers foto: Press

Novi članovi King obitelji

Asortiman Kinga bogatiji je za tri nova člana. Najpoznatiji okusi sladoleda King na štapiću s najvećom su pažnjom preneseni u inovativni format čaša u slojevima za nove prilike konzumacije.

Svaki sloj ovog sladoleda donosi drugačije teksture u obliku hrskavih komadića, kremastih sladoleda i mekanih preljeva, za još bogatije multisenzorno iskustvo. Otkrijte potpuno novu razinu užitka omiljenih okusa sladoleda King Majestic, King ObsessionKing Supreme.

“King je za nas sinonim za kreativnost, pa smo ovom, dosad najvećom inovacijom pokazali našu posvećenost ovom brendu. Željeli smo pomaknuti granice postojećeg i našim vjernim potrošačima i ljubiteljima Kinga omogućiti potpuno novo iskustvo uživanja u sladoledu.

Uz King in Layers slavimo inovaciju u svijetu sladoleda, s kojom stižu slojevi različitih ukusa i bogate kremaste teksture. Vjerujemo u ovaj jedinstveni put, kao i u to da će King in Layers postati omiljena poslastica za nadolazeće ljetne daneʺ, poručila je Andrea Klišanić, marketinška menadžerica Adriatics regije u tvrtki Ledo plus.

King u čaši | Author: Press King in Layers foto: Press

Tri poznata Kinga u novim čašama

Potražite omiljene sladolede King Obsession i King Majestic u posebnom, novom pakiranju, u čaši od 450 ml, a za sve ljubitelje karamele, tu je i novi King Supreme u čaši

Za razliku od sladoleda na štapiću, inovacija pakiranja sada omogućava uživanje u okusima Kinga i u onim posebnim trenucima posvećenima samo nama, a svaka prilika za uživanje uz King čaše postat će vam novo omiljeno doba dana.

Zahvaljujući istančanim, omiljenim, ali i ponekim novim okusima, te inovativnosti pakiranja, ovi se sladoledi savršeno uklapaju u novu komunikacijsku platformu Kinga “Escape the ordinaryʺ jer je samo jedan zalogaj ulaznica za putovanje koje budi sva osjetila i vodi na mjesto neodoljivih užitaka.

Praktičnost pakiranja nove linije sladoleda King in layers omogućava da svatko pronađe idealnu mjeru za sebe – bilo da uživa sam ili se pritom nalazi u omiljenom društvu.

King u čaši | Author: Press King Majestic u čaši foto: Press

Svaki sloj - novo savršenstvo

Ljubitelje karamele posebno će oduševiti King Supreme u čaši – sladoled koji naglašava raskoš slane karamele i makadamija oraha, a King Obsession savršen je izbor za one koji obožavaju čokoladu jer se u čaši izmjenjuju slojevi hrskavih žitarica te različiti čokoladni preljevi.

Isprobajte i King Majestic u čaši – idealan za one koji vole osvježavajuće i voćne note, a koji ponosno nosi titulu jednog od najboljih sladoleda na svijetu. Slojevi ovog sladoleda nude savršenu kombinaciju voćnih i profinjenih nota bijele čokolade, cheesecakea i borovnice.

Novi sladoledi King svaki će trenutak pretvoriti u nezaboravno iskustvo uživanja i bijeg u gotovo nestvaran svijet stvoren za svakoga. Samo jedan zalogaj Kinga dovoljan je za novo, neobično i maštovito putovanje.

Ledo plus najveći je domaći proizvođač sladoleda i zamrznute hrane, s tradicijom duljom od 65 godina, koji zapošljava više od 1000 stručnjaka. U rujnu 2021. Ledo plus postao je dio Nomad Foodsa, najveće europske kompanije za zamrznutu hranu. Više informacija na www.ledo.hr.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.