Recenzije 23. veljače 2024.

SquareOne Experience Bar & Restaurant - nove delicije na poznatoj adresi

gastro postao gastro.24sata.hr
Novi koncept SquareOne restorana zasniva se na kraćoj karti s kvalitetnim namirnicama u dobroj izvedbi

Od prvog dana veljače ove godine ugostiteljski objekt SquareOne Experience Bar & Restaurant na adresi Trg žrtava fašizma 1 kreće s novim konceptom i jelovnikom pod budnim okom dvoje nekoć kolega, a danas poslovnih partnera, Nikoline Antić i Ivana Teura. Nakon godina rada u ugostiteljstvu odlučili su se za novi izazov i prihvatili priliku koja im se pružila da skroje nešto po svojoj mjeri.

Novi koncept SquareOne restorana pokušat će pokriti više aspekata – za početak krenuli su s baznim jelovnikom koji se sastoji od 3 - 4 predjela i 5 - 6 glavnih jela. Ona su dostupna od ponedjeljka do petka od 11 do 23 sata i subotom od 13 do 23. Uz baznu kartu u ponudi imaju i 2 dnevna jela (gableca) po cijeni od 7 do 10 EUR. Subotom i nedjeljom nastavljaju dobro uhodani brunch uz bottomless mimoze (od 10 – 13 sati po cijeni od 7 EUR uz obveznu konzumaciju hrane) i DJ-a. Nedjeljom je u ponudi samo brunch.

 | Author:

Poseban naglasak stavljaju na kvalitetu same namirnice, uslugu i cjelokupni doživljaj gosta, što se svakako osjeti i u svakom zalogaju.  U ovih nešto manje od mjesec dana svakodnevno testiraju nove namirnice i kombinacije okusa, te slušaju goste kako bi ponudili najbolji „value for money“.

 | Author:

Trenutno u redovnoj ponudi možete pronaći par predjela od kojih su najprodavaniji klasični ručno rezani beef tartar te kozice u panko mrvicama na prženoj tortilji s guacamoleom, pikantnom majonezom i povrćem. Od glavnih jela listu bestsellera uvjerljivo predvode sporo kuhano juneće rebro u umaku od crnog vina i povrća na pire krumpiru s mascarpone sirom, zatim miso losos s jasmin rižom i stir fry povrćem te domaći njoki od batata s komadićima bifteka u porto demiglace umaku s kremom od gorgonzole.

 | Author:

Plan im je uvijek na jelovniku imati jedan rižoto, tjesteninu, mesno, riblje i vegetarijansko jelo. Kraća karta s kvalitetnim namirnicama u dobroj izvedbi pokazala se kao pun pogodak za SquareOne, a veselimo se vidjeti i što će nam novo ponuditi u nadolazećoj sezoni. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.