gastro postao
Moderan pristup pripremi tvrdo kuhanih jaja, idealan za primjenu na današnji dan
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 107
Potrebno vam je
- 6 kom kuhano jaje
- 2 mala žlica ulje maslinovo
- 1 žlica majoneza
- 1.50 mala žlica senf
- 2 žlica celer, list
- 4 žlica estragon
- 1 žlica kapari
- 2 mala žlica ljutika
Priprema
- Uklonite ljusku jajeta te prerežite po dužini.
- Žumanjke stavite u malu posudu i izdrobite sa vilicom. Dodajte maslinovo ulje, majonezu i senf. Dodajte nasjeckane celer, estragon, kapare i luk kozjak. Zasolite i popaprite po ukusu.
- Napunite bjelanjak smjesom i ukrasite celerom.
- Možete pripremiti do 4 sata prije piknika, lagano prekrijte i stavite u hladnjak