Recepti 03. listopada 2014.

Bavarski odrezak

gastro postao gastro.24sata.hr
Odreske uvaljajte u krušne mrvice, žutanjke i tučeni klekov bob te ih ispecite na žaru

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 3

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 395

Potrebno vam je

  • 100 g krušne mrvice
  • 1000 g teletina, mršava
  • 15 kom žumanjak kokošji (sirovi )
  • sol

Priprema

  1. Narežite teletinu na odreske, posolite i uvaljajte u mrvice.
  2. Posolite žumanjke pa im dodajte klekove bobe (tučene). Uvaljajte odreske u žumanjake i pecite na žaru.

Odreske uvaljajte u krušne mrvice, žutanjke i tučeni klekov bob te ih ispecite na žaru

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.