Recepti 13. listopada 2014.

Biftek u košuljici

gastro postao gastro.24sata.hr
Najbitnija stvar kod pripreme mesa na roštilju, jest da prije pečenja odleži neko vrijeme u pacu

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 718

Potrebno vam je

  • 800 g govedina, srednje masna
  • 200 g panceta
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Goveđi biftek očistite od masnoće i žilica, stavite u pac (od ulja, korjenastog povrća soli i papra) da odstoji u hladnjaku bar 24 sata.
  2. Narežite na 4 jednaka dijela. Obložite ih tanko narezanom slaninom i pričvrstite čačkalicama.

Najbitnija stvar kod pripreme mesa na roštilju, jest da prije pečenja odleži neko vrijeme u pacu

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.