Recepti 13. listopada 2014.

Bijeli pileći čili s keljom

gastro postao gastro.24sata.hr
Ostatke piletine iskoristite za ovo ukusno i zdravo jelo

Vrijeme pripreme: do 90 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 557

Potrebno vam je

  • 5 žlica ulje maslinovo
  • 3 režanj češnjak
  • đumbir, korijen
  • 2.50 kom ljuta paprika
  • 1 kom luk ,crveni
  • 800 g grah, bijeli
  • 0.75 šalica bistra juha
  • 2 mala žlica kim
  • 1 mala žlica crvena paprika
  • 1 mala žlica origano
  • 0.50 žlica sol
  • 2 mala žlica papar
  • 2 šalica pile (cijelo, prosjek )
  • 1 vezica kelj lisnati

Priprema

  1. Zagrijte tri žlice maslinova ulja u tavi, dodajte sjeckani češnjak, đumbir, ljutu papričicu i luk pa pirjajte pet minuta.
  2. Dodajte grah, kelj i pileću juhu pa smanjite temperaturu. Umiješajte začine i narezanu kuhanu piletinu. Pirjajte od 45 minuta do sat vremena.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.