Recepti 03. listopada 2014.

Brzi i jednostavni syllabub

gastro postao gastro.24sata.hr
Kraljevski užitak na vašem stolu

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 5

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 214

Potrebno vam je

  • 285 g vrhnje tučeno (30% masti ), slatko
  • 50 g šećer, kristal
  • 50 ml vino bijelo
  • 0.50 kom limun
  • limunova korica

Priprema

  1. Tucite vrhnje i šećer dok se ne počnu formirati mekani vrhovi.
  2. Umiješajte vino, većinu limunove kore i soka. Izmiješajte.
  3. Raspodijelite kremu u visoke ili duboke čaše, pospite preostalom limunovom korom te ukrasite bobicama ili ih poslužite s prhkim keksima.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.