Recepti 03. listopada 2014.

Crno kuhano vino

gastro postao gastro.24sata.hr
Toplo vino grijat će vas u hladnim zimskim mjesecima

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 5

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 2

Potrebno vam je

  • 1 l crno vino
  • 1 kom limun
  • 2 kom štapić cimeta
  • 8 kom klinčići
  • 3 žlica šećer, kristal

Priprema

  1. Limun naražite na kriške.
  2. Zagrijte vino sa šećerom i začinima, dodajte limun pa pustite da sve zajedno lagano kuha oko pet minuta.
  3. Maknite s vatre, poklopite lonac s vinom i ostavite da odstoji jedan sat. Prije posluživanja ponovno zagrijte.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.