Elegantno i slasno Nedjeljom: Piletina u crvenom vinu na francuski Jednostavnija varijanta popularnog francuskog specijaliteta coq au vin priprema se u tek nešto više od sat vremena i id… Recepti
petkom fino Naučite kako spariti ribu i vino: Sve na jednome mjestu! Ako ste se već potrudili oko nabavke ribe i plodova mora, potrudite se i oko izbora vina Kolumne
Kakav užitak! Čokoladni sirup kakav još niste isprobali Kombinacija crnog vina i čokolade na divan će se način sljubiti s voćnim, čokoladnim i slasticama od karamele... Recepti
Osijek predstavlja Počinje WineOS - festival vina i hedonizma U prostorijama vinoteke "Vinita" održana je najavna konferencija za novinare četvrtog izdanja festivala vina, delicija … Najave
Na žlicu Traže se repete: Goveđi gulaš s lećom Zašto? Pa zato jer i proljeće, osim šarenih sezonskih plodova, traži pokoje fino jelo na žlicu... Recepti
Prava delicija Famozna jetrica u crnom vinu Kombinacija koja spaja pileća jetrica, kruške i crno vino nikako ne može biti loša! Recepti
Sjajna ideja! Najbolji prijatelj desertima: Pijani umak od voća Pijani umak vaše će deserte učiniti potpuno drugačijima i dati im dozu inovativnosti koja će oduševiti baš svakog Recepti
Namirnica tjedna Ledena vina: Dar prirode i umijeće stvaranja S prvim pahuljama snijega i višednevnim minusima, vinogradari koji su se specijalizirali za proizvodnju predikatnih vin… Špajza
Nezamislivo dobra! Oduševite se: Čokoladna torta s kremom od crnog vina Divan, elegantan čokoladni kolač dodatno će začiniti sjajna čokoladna glazura od crnog vina Recepti
Slatka zima Izbori se sa zimom uz spoj sangrije i kuhanog vina Ovaj topli napitak oduševit će te aromama i natjerati da popiješ još barem jednu šalicu. Recepti
ŽIVJELI! Samo veselo: Liker od šipka s crnim vinom Alkoholno piće iz kućne radinosti mami nas na još. Iznenadite se brzinom kojom nastaje, ali i nestaje ovaj slatki napit… Recepti
Gastro.hr Savjet dana: Koje vino piti uz koje jelo! Vino će istaknuti najbolje sastojke svakog jela, a osobito u onima od mesa - osnovno pravilo je da bude dovoljno kvalit…
jelo od ribe Srdele na 'savor' obožavamo u svim prilikama Savor ili savur je tipično venecijansko jelo, koje se u Istri priprema malo drugačije - umjesto kapara koristi se lovor… Recepti
Gastro.hr Bijelo vino u jela s ribom, crno u - divljač Vino će istaknuti najbolje sastojke svakog jela, osobito u onima od mesa, a osnovno pravilo je da bude dovoljno kvalite…
Gastro.hr Pačja prsa s umakom od crnog pinota i tortica Umjesto pilećih, uz ovaj recept pokušajte pripremiti egzotična pačja prsa. Recepti
rižoto Rižoto od bundeve i puževa Prije kraj pripreme jela, u rižoto umiješajte maslac kako bi dobili finu, kremastu strukturu Recepti