gastro postao
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
SASTOJCI
- kuhano / pečeno meso
- 2 čaša riža
- 2 žličica domaćeg ajvara
- sol, vegeta
- 2 kom mladi luk
- 1 šalica paradajz sos
- šaka cherry rajčica
- 2 kom crvene paprike
Priprema
- Meso skuhajte ili ispecite (kako god volite) ili koristite ostatke od ručka. Narežite na kockice meso i papriku, a luk na kolutove.
- U tavu stavite malo ulja, luk i papriku. Lagano ih prepržite. Dodajte cherry rajčice i meso. Sve promiješajte i dodajte paradajz sos. Dodajte vodu prema potrebi i pustite da se kuha.
- Kada se sve povezalo, stavite rižu i dodajte vodu (da pliva) i stalno miješajte. Riža će brzo upiti vodu pa će trebati još dodavati vode. Kada je riža kuhana i jelo je gotovo. Dobar tek!