Recepti 13. listopada 2014.

Delicija s piletinom i vlascem

gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavno jelo za potpuni gastro užitak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 3

Težina pripreme: Srednje

Potrebno vam je

  • 6 kom krumpir, zreli
  • vlasac ( listovi)
  • 100 g Pileća prsa
  • 0.50 dl vrhnje kiselo (10% masti )
  • 1 režanj češnjak
  • sol
  • papar
  • 3 žlica majoneza
  • 0.50 žličica gorušica

Priprema

  1. Krumpir operite, očistite, izbockajte vilicom i skuhajte u ljusci do pola. Ocijedite ga i prerežite po dužini te izdubite žlicom.
  2. Izdubljeni krumpir zgnječite grubo vilicom pa pomiješajte s vrhnjem, sitno sjeckanim kuhanim pilećim mesom, sjeckanim vlascem, majonezom, solju, paprom i gorušicom.
  3. Zapecite ga u pećnici oko 20 minuta, prelijte kiselim vrhnjem, pospite začinima i poslužite sa salatom.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.