Recepti 10. listopada 2014.

Fritaja s gljivama

gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavan specijalitet u kojem su jaja glavni sastojak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 28

Potrebno vam je

  • 6 kom jaje kokošje
  • 100 g gljive miješane, razne
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • sol

Priprema

  1. Propirjajte gljive na maslinovu ulju. Kad ostanu bez vode koju ispuste, dodajte istučena jaja te pecite na laganoj vatri miješajući. Maknite s vatre kada je fritaja još tekuća i stavite je u kalup u kojem se ona dovrši do kraja te stegne.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.