Recepti 03. listopada 2014.

Ganache čokoladna glazura

Ganache čokoladna glazura
gastro postao gastro.24sata.hr
Naučite pripremiti čokoladnu glazuru uz Nestlé Dessert čokolade

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 10

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 96

Potrebno vam je

  • 200 g vrhnje tučeno (30% masti ), slatko
  • 150 g nestle dessert čokolada
  • 50 g maslac, neslani

Priprema

  1. Slatko vrhnje stavite u posudu i lagano zagrijte. Kada se pojave mjehurići na rubovima posude, ugasite vatru.
  2. Ubacite nasjeckanu čokoladu i maslac. ostavite 2-3 min da odstoji. Promiješajte.
  3. Ovisno o ukusu, prilagodite gustoću glazure.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.