Recepti Genijalni recepti za zdrav i ukusan početak dana 06. studenoga 2021.

Gastrolovci predlažu 4 genijalna recepta za zdrav i ukusan početak dana

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ukoliko ti često nedostaje inspiracije za pripremu jela za svoje ukućane, predlažemo ti da pogledaš grupno kuhanje naših Gastrolovaca koji su zasukali rukave i bacili se u pripremu slasnoga i zdravog bruncha, gotovog dok kažeš ''keks''!

Dobro znamo kako je to kad već na početku dana osjetiš pad energije i glad. No, često u nedostatku inspiracije mnogi nažalost posegnu za brzom hranom iz pekare ili grickalicama. Umjesto te nezdrave navike, predlažemo ti da pripremiš slastan i zdrav brunch pa ti donosimo brze i jednostavne, a nutritivno hranjive recepte koje samo za tebe pripremaju naši Gastrolovci.

Organizirali smo još jedno grupno kuhanje u kojem imaš priliku naučiti neke kulinarske trikove i slasne recepte u kojima će uživati svi tvoji ukućani. Poznati kulinarski virtuozi kuhat će samo za tebe četiri zdrava bruncha, a koliko ih je lako pripremiti govori i činjenica da za pripremu jela neće koristili 101 kućanski aparat, već isključivo Braun MultiQuick 9 štapni mikser.

 | Author: Promo foto: Promo

Matija Plašć (Sweety&Spicy) na meetupu će za samo pola sata napraviti Cachapas - tradicionalno jelo od kukuruznog brašna podrijetlom iz Venezuele, nalik palačinkama te osvježavajuću salatu s mangom i avokadom. Svoje će kulinarske vještine iskazati i gastro blogerica Mateja Krvarić (Uvijek gladna) koja će te naučiti pripremiti neodoljivu Dutch baby palačinku iz pećnice, divno hrskavu izvana te mekanu i pjenastu iznutra. Ukoliko voliš talijansku kuhinju, sigurno će ti se svidjeti izbor Zrinke Zekulić (Gladuša) koja će na meetupu pripremati njoke od skute s pestom na humusu. Za kraj, Nasja Duplančić (Mama, ja sam gladan) planira nas ugrijati u ovim jesenskim danima pomoću svoje kreme od bundeve s domaćom granolom.

Grupno kuhanje možeš pratiti u utorak, 9. studenog, od 18 sati na našem Instagram profilu. Video i detaljne recepte za zdrava i brza jela naših Gastrolovaca donosimo u narednim danima. 

Svi su recepti posebno prilagođeni kuhanju s Braun MultiQuick 9 štapnim mikserom - kvalitetnim i učinkovitim mikserom koji će te oduševiti svojom svestranošću i brojnim naprednim funkcijama. S MultiQuick sistemom 'sve-u-jednom' sada možeš učiniti sve što zamisliš. S najučinkovitijim i najsnažnijim novim modelom Braun MultiQuick 9, ali i cijelim asortimanom MultiQuick ručnih miksera, sada možeš miješati, sjeckati, narezati, naribati, umutiti, samljeti, narezati na kockice i mijesiti. Sve navedeno, ali i više od toga.

Sponzorirani sadržaj: missGASTRO za missMIND

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.