Recepti Šest recepata za bogat uskrsni stol 17. ožujka 2021.

Gastrolovci pripremaju najbolje uskršnje recepte!

Uskrsna jaja
foto: Stockfood

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Nema bolje inspiracije od provjerenih recepata za uskršnje zalogaje. Pripremamo ih čak šest!

Od Uskrsa nas dijeli malo više od dva tjedna – i red ih je iskoristiti za pripremu uskršnjih specijaliteta. Kako bi ti na izbor dali više kvalitetnih, praktičnih i provjerenih recepata, ponovno ćemo okupiti blogere i detaljno zabilježiti cijeli proces pripreme kamerom.

Na repertoaru će biti punjena jaja, quiche sa šunkom i šparogama, jaja u senfu s krumpirom, ali i puno slatkih iznenađenja. Pripremit će ih naša standardna postava blogera koju čine Darko DebićVedran Bošković, Mateja Krvarić i Marijana Zlomislić.

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Za još inspiracije, recepata te savjeta pomoću kojih će priprema jela kod kuće biti zabavna, a jela imati okus fin kao iz restorana posjeti gourmeggle.hr, koji je novi član MEGGLE tima.

Ako nestrpljivo čekaš recepte, svakako posjeti naš Instagram profil nakon 18 sati. Prenijet ćemo malo atmosfere sa snimanja, ali i otkriti što te sve čeka u uskršnjem specijalu.

P.S. Neće nedostajati ukusnih punjenja, finih vrhnja i bogatih krema...

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.