Recepti 13. listopada 2014.

Juha od crvene leće i celera

gastro postao gastro.24sata.hr
Recept Željke Stošić koja u svom Klubu Papica priprema hranu samo od domaćih namirnica, a isto savjetujemo i vama

Vrijeme pripreme: do 90 min

Broj porcija: 8

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 681

Potrebno vam je

  • 300 g crvena leća
  • 200 g celer, korijen
  • 1.50 l povrtni temeljac
  • sol
  • papar
  • kadulja
  • sjemenke suncokreta, pržene
  • ulje bučino

Priprema

  1. U povrtni temeljac stavite kuhati leću, naribani korijen celera i listove kadulje. Kada se leća skuha, usitnite je štapnim mikserom. Prema želji, posolite i popaprite.

Recept Željke Stošić koja u svom Klubu Papica priprema hranu samo od domaćih namirnica, a isto savjetujemo i vama

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.