Recepti Najbolje od grickalica, peciva i namaza 15. svibnja 2019.

Kuhamo, mijesimo, pečemo i slavimo humus na najfiniji mogući način

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Nema ništa bolje od toplih peciva i dobrog namaza za vrijeme kišnih proljetnih dana. Upravo zato, još jednom smo odlučili okupiti najdraže food blogere i s njima se baciti na pripremu nekih novih specijaliteta...

Grissini i focaccia, poderane gaće i još puno toga samo su dio onog što nam ovog petka u prostorijama Kuhaone pripremaju naši najdraži blogeri.

Peciva i grickalice uz omiljeni Argeta humus pripremat će nam Andrea Cukrov s bloga Cukar, Nasja Duplančić s bloga Mama, ja sam gladan, Darko Kontin, Matija i Željka s bloga Sweety&Spicy, Kasandra Draganić s bloga Forking Croatia te Marijana Zlomislić s bloga Un Mondo di Sapori.

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

Pratite nas u live javljanjima na našim društvenim mrežama pa saznajte s kojim se dodacima najbolje slaže namaz od slanutka, u kojim ga kombinacijama možete pretvoriti u nezaboravan umak, ali i kakvi to krekeri hrskaju najbolje te kako se na domaći način pune istočnjački kruščići. 

Pripremamo vam najslasnija čuda stoga je najbolje da se u petak od 18 do 21 sat oslobodite svih obaveza i popratite nas na našem Instagram profilu te Facebook stranici. Naši blogeri već su spremni odgovoriti na baš sva pitanja o tijestima, ali i ostalim kulinarskim trikovima. Gledamo se!

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.