Grissini i focaccia, poderane gaće i još puno toga samo su dio onog što nam ovog petka u prostorijama Kuhaone pripremaju naši najdraži blogeri.
Peciva i grickalice uz omiljeni Argeta humus pripremat će nam Andrea Cukrov s bloga Cukar, Nasja Duplančić s bloga Mama, ja sam gladan, Darko Kontin, Matija i Željka s bloga Sweety&Spicy, Kasandra Draganić s bloga Forking Croatia te Marijana Zlomislić s bloga Un Mondo di Sapori.
Pratite nas u live javljanjima na našim društvenim mrežama pa saznajte s kojim se dodacima najbolje slaže namaz od slanutka, u kojim ga kombinacijama možete pretvoriti u nezaboravan umak, ali i kakvi to krekeri hrskaju najbolje te kako se na domaći način pune istočnjački kruščići.
Pripremamo vam najslasnija čuda stoga je najbolje da se u petak od 18 do 21 sat oslobodite svih obaveza i popratite nas na našem Instagram profilu te Facebook stranici. Naši blogeri već su spremni odgovoriti na baš sva pitanja o tijestima, ali i ostalim kulinarskim trikovima. Gledamo se!