#podržavamolokalno Pastrve iz ribogojilišta "Gacka" u novoj Argeta pašteti Atlantic Grupa i Argeta prepoznale su krizni trenutak za ribogojilište „Gacka“ iz Sinca pokraj Otočca te iskoristile pr… Najave
10 godina odličnih okusa Argeta Exclusive rođendan slavi s limitiranim dvostrukim pakiranjem Argeta Exclusive oduševljava posljednjih deset godina. Svoj će jubilej proslaviti posebnim poklonom za ljubitelje vrhun… Najave
Darko Kontin Fantastični krekeri sa sirom od samo četiri sastojka Tek tri sastojka dovoljna su vam za ove brzinske grickalice po receptu našeg kolumnista i blogera Darka Kontina. Recepti
Mama, ja sam gladan Grickalica mjeseca: Krekeri s tapenadom! Nasja s bloga Mama, ja sam gladan pridružila nam se na još jednom meetup-u, a pripremila je krekere od heljde i namaz o… Recepti
Un mondo di sapori Focaccia - omiljena talijanska pogača u još bržem izdanju Omiljena pogača na našem je druženju s blogerima dobila novo ruho - brže, slasnije i aromatičnije. O čemu je riječ i ka… Recepti
Cukar Grissini - hrskavi domaći štapići gotovi u tren Na proteklom gastro meetup-u slavili smo humus na najbolji mogući način, pa nam je tako Andrea s bloga Cukar pripremila… Recepti
Sweety&Spicy Kruščići s tave i punjenje za prste polizati - priča o arapskom fast foodu "Pekarski proizvodi posvuda su oko nas. Mogu reći da sam proputovao do sada poveći broj država u Europi, ali toliko kaf… Recepti
Forking Croatia Langoši sa slasnim umakom, mladim lukom i rotkvicama Kasandra s bloga Forking Croatia s nama je podijelila priču o langošima, onima koje je na posljednjem gastro meetup-u k… Recepti
gastrolovci Tips&tricks: Otkrivamo vam kako upariti grickalice i hummus Prošli smo radni tjedan zatvorili najmirisnijim meetupom dosad – uz svježa peciva i domaće grickalice te Argeta humus! Recepti
Gastro meetup Kuhamo, mijesimo, pečemo i slavimo humus na najfiniji mogući način Nema ništa bolje od toplih peciva i dobrog namaza za vrijeme kišnih proljetnih dana. Upravo zato, još jednom smo odluči… Recepti
Grič Luka Košir uvukao nas je u svoju divnu gastro priču Ovogodišnje ekskluzivno izdanje paštete Argeta potpisuje renomirani mladi chef Luka Košir, a predstavio ju je u obitelj… Špajza
tradicija Argeta je pašteta broj jedan u Europi Argeta je tržišni lider, ne samo u regiji nego i u cijeloj Europi. Špajza
5 SLJEDOVA ZA 5 Izvrsna suradnja Janeza Bratovža i ekipe "Pod zidom" Jučer smo uživali u odličnom ručku koji je osmislio uspješni slovenski chef Janez Bratovž u suradnji s kuharskim timom … Špajza