Recepti Gastro zvijezda 2023. 08. prosinca 2023.

Kuhanje je Nikolinina ljubav, a rado ju dijeli na svom profilu

gastro postao gastro.24sata.hr
Nikolina Bedrica, autorica Instagram profila "Slatka iskušenja", u finalu je izbora Gastro zvijezda 2023. u kategoriji Video zvijezda. Nikolina na prekrasan način predstavlja svoje delicije, a profil je otvorila zbog mnoštva pozitivnih reakcija.

Znate one spontane događaje koji vam mogu promijeniti cijeli život? Upravo je tako nastao Instagram profil "Slatka iskušenja" Nikoline Bedrice, finalistice Gastro zvijezde 2023. u kategoriji Video zvijezda.

"Instagram privatni profil sam pokrenula davno, ali u trećem mjesecu 2021. godine sam službeno otvorila na javno profil i postala 'Slatka iskušenja'. Krenulo je sve spontano, bila je korona, imali smo vremena, objavljivala sam recepte, bile su jako dobre reakcije, prijatelji su podržavali moj rad i jednostavno je krenula priča", objašnjava Nikolina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slatka iskusenja (@nbedrica)

Kaže kako se u moru recepata izgubio onaj prvi koji je napravila, no da njezini pratitelji najviše vole slatko, a raspoloženi su za sve. "Ipak mislim da sam ih nekako kupila najviše s krafnama i pogačama", dodaje. Njezin profil prepun je slasnih zalogaja, a sebi za gušt priprema - sve, našalila se: "Zbilja uživam u svemu! Ali hajde, jako volim dizana tijesta pa možda to".

Nikolinu i njezin profil svojim glasom podrži ovdje!

Kada bi morala izdvojiti sastojke bez kojih ne može zamisliti kuhanje, kaže: "Kod mene uvijek mora biti brašna, čokolade… Osnovnih namirnica od kojih se uvijek nešto da napraviti". Upravo su to sastojci za jedan recept za koji smatra da svi moraju znati napraviti - mramorni kolač: "Mislim da nam je svima kao djeci to bio prvi kolač koji smo radili i da je stvarno prejednostavan, a uvijek uspije i jako je fin".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slatka iskusenja (@nbedrica)

Kao najdraži trenutak u gastro karijeri izdvaja: "Baš taj početak, gdje toliko ljudi, ne samo mojih prijatelja, nego poznanika me podupire i gura naprijed, podržava moj rad. Lijepo je kada te ljudi prepoznaju, kad ima smisla to što radiš". Podrška prijatelja i pratitelja puno joj znači i u natjecanju Gastro zvijezda kojoj se iznimno veseli. "Meni je čast biti dio ovog projekta. Veseli me i samo sudjelovanje, nešto novo je za mene. Tako da jedva čekam podijeliti to s mojim pratiteljima i pratiti novu avanturu", zaključila je Nikolina. 

Nikolinu i njezin profil svojim glasom podrži ovdje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slatka iskusenja (@nbedrica)

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.