gastro postao
Ovu salatu najbolje je pripremiti dan ranije jer će se tako svi okusi savršeno povezati
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 900
Potrebno vam je
- 560 g slanutak, kuhani ekozona
- 1 šalica rajčice, cherry
- 1 šalica krastavci (svježi, sirovi)
- 0.50 šalica crvena paprika
- 0.50 šalica feta sir
- 2.50 žlica peršin, list
- 1 žlica limunov sok
- 1 žlica ekstra djevičansko maslinovo ulje
Priprema
- U velikoj zdjeli izmiješajte slanutak, prepolovljene minirajčice, nasjeckane krastavce i crvenu papriku te mrvljeni sir fetu i sitno nasjeckani peršin. Prema potrebi prilagodite količinu sastojaka.
- U manjoj zdjeli izmiješajte maslinovo ulje i limunov sok, a zatim mješavinu dodajte salati i dobro izmiješajte. Začinite salatu solju i paprom te ukrasite listovima peršina.
Ovu salatu najbolje je pripremiti dan ranije jer će se tako svi okusi savršeno povezati
Izvor Skuhatćute
cherry rajčice
hladno predjelo
salata
recept
feta sir
slanutak
ručak
prilog
predjelo
hladna priprema
večera