gastro postao
Ovu salatu najbolje je pripremiti dan ranije jer će se tako svi okusi savršeno povezati
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 900
Potrebno vam je
- 560 g slanutak, kuhani ekozona
- 1 šalica rajčice, cherry
- 1 šalica krastavci (svježi, sirovi)
- 0.50 šalica crvena paprika
- 0.50 šalica feta sir
- 2.50 žlica peršin, list
- 1 žlica limunov sok
- 1 žlica ekstra djevičansko maslinovo ulje
Priprema
- U velikoj zdjeli izmiješajte slanutak, prepolovljene minirajčice, nasjeckane krastavce i crvenu papriku te mrvljeni sir fetu i sitno nasjeckani peršin. Prema potrebi prilagodite količinu sastojaka.
- U manjoj zdjeli izmiješajte maslinovo ulje i limunov sok, a zatim mješavinu dodajte salati i dobro izmiješajte. Začinite salatu solju i paprom te ukrasite listovima peršina.
Ovu salatu najbolje je pripremiti dan ranije jer će se tako svi okusi savršeno povezati
Izvor Skuhatćute