Recepti Genijalni recepti s tjesteninom 26. srpnja 2019.

Naši blogeri znaju tajne pripreme najbolje tjestenine

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Dobro je poznato kako su dugi ljetni dani i kremasta jela s tjesteninom komplementaran par. Upravo smo iz ove tvrdnje izvukli inspiraciju za naš sljedeći meetup blogera…

Ovaj ćemo radni tjedan završiti druženjem s blogerima u prostranoj kuhinji Enzite, uz čak šest divnih jela s tjesteninom. Darko Kontin, Marijana Zlomislić, Gracia Petek, Andrea Cukrov, Matija Plašć i Marko Josipović prezentirat će svoje vještine pripreme specijaliteta s tjesteninama, a sve ćemo vam dojmove (i recepte) prenijeti preko našeg portala i društvenih mreža.

Blogerima smo dali zadatak da osmisle autorski recept s ukusnim priložnim tjesteninama Marodi i prepustili im kuhaču. Budući da je riječ o vrhunskoj tjestenini našeg najvećeg proizvođača premium suhe tjestenine, koja je pripremljena od kvalitetne durum pšenice i svježih jaja, proces osmišljavanja jela protekao je prilično glatko. 

 

Možda vas zanima... Najbolje kombinacije tjestenina i umaka: Oduševite svoje najmilije! Špajza

 

Ne želimo uništiti iznenađenje pa samo najavljujemo kako će na jelovniku ovog #gastromeetupa biti neka tradicionalna jela iz kontinentalnog dijela zemlje, pokoji talijanski klasik, praktične povrtne kombinacije, ali i neki internacionalni specijaliteti. 

Pratite ovog petka u popodnevnim satima naše društvene mreže jer se planiramo javiti uživo iz Enzite. Sve recepte s Marodi tjesteninom moći ćete pronaći već tijekom sljedećeg tjedna na portalu gastro.hr! 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.